JBL Flip 6

JBL heeft gisterenavond de nieuwe Flip 6 draadloze bluetoothspeaker aangekondigd voor 139 euro, samen met twee nieuwe earbuds.

Advertentie

JBL heeft een nieuwe opvolger voor de Flip 5: de JBL Flip 6 werd gisteren aangekondigd en past nu perfect in de reeks nieuwe producten met een nieuw uiterlijk. Het nieuwe model heeft volgens het bedrijf een verbeterde Pro Sound en 12 uur speeltijd op één laadbeurt.

JBL Flip 6

Het grote verschil met zijn voorganger is dat JBL de tweeter, radiatoren en bas een aparte configuratie hebben gegeven. Hierdoor zou de speaker luider kunnen spelen maar vooral een diepere bas en meer details geven. Het model is beschikbaar in verschillende kleuren van Dusty Pink over Midnight Black tot Forest Green en Sqad. 

De JBL Flip is beschikbaar vanaf 6 november en zal te koop zijn voor de prijs van 139 euro. 

Twee nieuwe betaalbare earbuds

De audiogigant heeft de voorbije maanden niet stilgezeten. Bovenop de nieuwe Flip 6 kondigde het bedrijf een nieuwe partybox aan en twee nieuwe earbuds. Het gaat hier bij om True Wireless earbdus: de JBL Tune 130NC en 230NC. Beide modellen hebben exact dezelfde features maar een ander design. De ene is gemaakt voor een actieve levensstijl en dus om te sporten, de andere voor in de zetel of aan je bureau.

De nieuwe earbuds zijn IPX4-gecertificeerd, hebben actieve ruisonderdrukking aan boord en kunnen ook de wind tijdens het sporten onderdrukken door 4 microfoons die constant het omgevingsgeluid analyseren. JBL voorziet ook digitale assistenten als Google Assistent of Alexa. De buds zijn op te laden via Qi-chargers en na 10 minuten laden heb je al 1 uur speeltijd. Zijn ze volledig opgeladen? Dan krijg je 40 uur afspeeltijd in de plaats (in combinatie met de case). Beide modellen gaan voor bluetooth 5.2, Fast Pair in Android en zijn compatibel met de bestaande JBL Headphones applicatie. 

De JBL Tune 230NC voor sportievelingen is te koop vanaf oktober voor de prijs van 99 euro. Tune 130NC zal vanaf hetzelfde moment te koop zijn voor dezelfde prijs.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here