Nieuws

Basisversie iPhone 13 krijgt wellicht 128GB opslag

iPhone 12 MagSafe implantaten
De Apple iPhone 13 zal alleen te koop zijn met 128GB interne opslag. Dat betekent dat er een einde komt aan de 64GB-versie.

Als het van analist Ming-Chi Kuo afhangt, zal de iPhone 13 dit jaar geen 64GB-opslag meer krijgen. Het basismodel zal vanaf dit jaar beschikbaar zijn met 128GB interne opslag met een maximum van 1TB voor de iPhon 13 Pro en Pro Max. Morgenavond weten we officieel hoe Apple het dit jaar zal aanpakken, al is Kuo doorgaans zeer goed ingelicht.

Apple iPhone 13

Als we Kuo mogen geloven dan zullen de iPhone 13 en iPhone 13 Mini dit jaar beschikbaar zijn in de volgende varianten: 128GB, 256GB en 512GB. Voor de iPhone 13 Pro en Pro Max zal daar nog de optie voor 1TB bijkomen.

De analist waarschuwt ook voor leveringsproblemen. Eerder al werd aangegeven dat Apple last zou hebben bij de productie van de Apple Watch 7, maar die lijkt intussen ook weer te zijn herstart. De wereldwijde chiptekorten treffen vandaag de dag een stuk meer bedrijven dan pakweg 10 tot 15 jaar geleden. Uiteraard zijn het de techgiganten die er het meeste last van hebben maar ook de autowereld kampt met productieproblemen en onderdelentekorten.

Volgens Kuo zal dat met het nieuwere model niet anders zijn. Toch zou het nieuwe model met 10 procent groeien ten opzichte van de 12 uit 2020.

Apple Event

Morgenavond om 19 uur zal het bedrijf weer beginnen aan zijn jaarlijkse en grootste evenement. Je kan alle nieuwtjes meevolgen op TechPulse of de livestream meevolgen via bijvoorbeeld YouTube. Benieuwd hoe je kan volgen? Check het hier.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business