Audiomerk EPOS heeft vandaag de H3-serie gaming headsets aangekondigd, bestaande uit de H3 Hybrid en H3PRO Hybrid. De hoofdtelefoons werken op PC en consoles en ondersteunen gelijktijdig meerdere verbindingen.

Advertentie

De introductie van de H3 Hybrid en H3Pro Hybrid komt er nadat EPOS eerder dit jaar ook al de H3 uitbracht. Veel gamers beperken zich echter niet tot één platform tijdens het gamen en daarom kan de H3 Hybrid naast de USB en 3,5mm-aansluiting ook gebruik maken van gelijktijdige Bluetooth. Zo kan je op hetzelfde moment verbinden met je PC of console en ook nog eens een smartphone, tablet, of zelfs laptop. Ideaal om bijvoorbeeld over Discord af te stemmen met teamgenoten zonder daarbij een constructie te moeten opzetten met een extra paar oortjes onder je hoofdtelefoon of erger nog, je telefoon op speaker moet zetten. 

Eén keer opladen laat je tot 37 uur aan Bluetooth gebruiken of tot 24 uur bij gebruik van de 3,5 mm-consolekabelverbinding. Gebruik je beide verbindingen tegelijk dan houdt je nog 19 uur speeltijd over. 

Speel je al eens liever zonder microfoon, dan is deze makkelijk verwijderbaar door de magnetische verbinding en een bijgevoegd afdekplaatje zorgt ervoor dat het uiterlijk naadloos blijft. Omdat er een dubbele microfoon aanwezig is, is het ook nog steeds mogelijk om onderweg een telefoontje aan te nemen via Bluetooth, zelfs al heb je de microfoon niet bevestigd. 

H3PRO Hybrid – Binnenkort verkrijgbaar

De H3PRO Hybrid is een uitbreiding op de H3 Hybrid die zich specifiek richt op het volledig draadloze aspect. De H3PRO Hybrid debuteert in de nabije toekomst in Sebring Black, heeft een lange batterijlevensduur en de gepatenteerde EPOS draadloze technologie zorgt voor een lag-vrije overdracht. 

Prijs en beschikbaarheid

De EPOS H3 Hybrid gaming headset is nu verkrijgbaar op eposaudio.com/gaming en in geselecteerde winkels voor een adviesprijs van €179 EUR.


Gerelateerde artikelen

EPOS lanceert H3 Hybrid gaming headsets met dubbel audiospoor

Audiomerk EPOS heeft vandaag de H3-serie gaming headsets aangekondigd, bestaande uit de H3 Hybrid en H3PRO Hybrid. De hoofdtelefoons werken op PC en consoles en ondersteunen gelijktijdig meerdere verbindingen.

Audioproducent EPOS: “Wij kunnen innovaties brengen waarmee concurrenten problemen hebben.”

In juli lanceerde EPOS zich als producent van premium audio-oplossingen voor gamers en professionals. Maar hoe weet je als bedrijf wat je consument wil?

EPOS wordt wereldwijde audiopartner van Aston Martin F1-team

Audioproducent EPOS is een samenwerking aangegaan met het Aston Martin Cognizant Formule 1-team en mag zich de nieuwe Global Audio Partner noemen.
Sven schrijft graag over smartphones, e-bikes, gaming en alles wat met computers te maken heeft. Daarnaast schrijft hij dagelijks over fotografie en combineert hij die hobby met reizen.