Apple iPhone 13 Pro

Naast de reguliere iPhone 13 en 13 Mini is er ook een Pro-model. Apple legt de nadruk nog meer op het gebruik voor professionals.

Advertentie

Apple heeft gisteren iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max onthuld. Ze zijn uitgerust met een Super Retina XDR-display met ProMotion. Dit heeft een adaptieve refresh-rate van maximaal 120 Hz, waardoor het scherm nog aanraakgevoeliger is en dus sneller reageert. Het pro-camerasysteem krijgt een nieuwe ultragroothoek-, groothoek- en telefotocamera’s die verbluffende foto’s en video maken. Dat alles wordt aangestuurd door A15 Bionic.

Macro-fotografie

Denk aan macro-fotografie met de nieuwe ultragroothoekcamera en een tot 2,2x beter resultaat bij weinig licht met de nieuwe groothoekcamera. Met nieuwe computationele fotografiefeatures als Fotografische stijlen personaliseer je de uitstraling van foto’s in de Camera-app en beide modellen beschikken nu over Nachtmodus op alle camera’s. Wat video betreft wordt een sprong vooruit gemaakt met de Filmmodus. Deze zorgt voor mooie scherptediepte-overgangen, macrovideo, -timelapse en -slowmotion en nog betere prestaties bij weinig licht. Beide modellen bieden complete workflows voor professionals in Dolby Vision en voor het eerst ook in ProRes (alleen beschikbaar op iPhone).

1TB

iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max zijn verder voorzien van 5G met meer banden voor een beter bereik, een batterij die langer meegaat en Ceramic Shield aan de voorkant. Verder zijn ze verkrijgbaar in een nieuwe opslagcapaciteit van 1 TB.

Prijs en beschikbaarheid

De iPhone 13 Pro is verkrijgbaar voor € 1159, en iPhone 13 Pro Max voor € 1259. iOS 15 zal uitrollen vanaf maandag 20 september.

Een nieuwe macrocamera maakt het mogelijk om vanop 2 centimeter afstand prachtige details vast te leggen.
De belangrijkste features van de iPhone 13 Pro op een rijtje.
Dit is de iPhone line-up voor 2021.
Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here