Microsoft Office

Microsoft Office 2021 ziet op 5 oktober het daglicht. Er is een versie voor Windows, Mac en een nieuw alternatief voor de zakelijke markt.

Advertentie

Microsoft Office 2021 wordt op 5 oktober gelanceerd. Niet als een abonnement in de cloud, maar als een vast pakket. Het wordt dus de opvolger van Office 2019 zoals we die vandaag kennen. De prijs van Office 2021 zou wel dezelfde blijven, maar bevat ook Outlook, OneDrive en Teams.

Er staat ook een enorme waslijst aan nieuwe functies klaar verspreid over de verschillende Office-apps. Zo biedt het nieuwe pakket ondersteuning voor OpenDocument (ODF) 1.3 en kan je nu ook kleurwaarden invullen in een nieuw HEX-venster, waardoor je niet meer hoeft te converteren.

Office 2021

De nieuwe versie is gemaakt voor klanten die graag een apart pakket hebben en die geen gebruik willen maken van de abonnementendienst die Microsoft aanbiedt. Het techbedrijf wil 5 jaar ondersteuning bieden en komt ook met een Office LTSC-versie voor bedrijven die geen updates nodig hebben.

Het standaardpakket van de nieuwe Office zal Word, Excel, Powerpoint, Outlook, OneNote, OneDrive en Teams bevatten. Zoals vermeld blijft de prijs hetzelfde. Volgens Microsoft komt er zowel een Windows- als Mac-versie van het nieuwe pakket. Alleen is het niet duidelijk of de Mac-versie ook op 5 oktober zal worden uigerold.

Microsoft Office 2021
Microsoft Office 2021 bevat alles wat je nodig hebt.

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here