WH-XB910N

Sony heeft twee nieuwe audioapparaten gelanceerd. De WF-C500-earbuds en de WH-XB910N-hoofdtelefoon mikken op geluid van topkwaliteit.

Advertentie

Voor de WF-C500 pakt Sony uit met een unieke klankregeling. De Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) moet de kwaliteit bewaken. De technologie reconstrueert de hogere frequenties en het fijne outfaden van een muziektrack. Daarnaast belooft de fabrikant een gebruiksvriendelijke Bluetooth-koppeling via Google Fast Pair. Ook de batterijduur moet langer zijn dan bij de gemiddelde earbuds en de oortjes zijn IPX4-spatwaterbestendig.  

De buds worden ondersteund met de Sony Headphones Connect-app, waar je instelbare opties zal vinden voor Clear Bass, Surround (VPT) en Sound Position Control. De WF-500 zijn bovendien compatibel met Siri en Google Assistant. Ook telefoneren zal volgens Sony met een heldere geluidskwaliteit verlopen, dankzij een kwalitatieve microfoon. Tot slot zouden de buds een batterijduur van 10 uur krijgen. De extra reserve in de case verdubbelt de luistertijd na één oplaadbeurt aan de stekker. 

WH-XB910N: over-earhoofdtelefoon met stevige bas 

Daarnaast introduceert Sony zijn WH-XB910N, een over-earhoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking. De headset moet muziekliefhebbers verleiden met Sony’s Extra Bass-technologie. De drivers zijn in staat om alle basfrequenties te versterken, zonder in te boeten op vlak van vocals en hoge tonen. Ze maken gebruik van Bluetooth 4.2 Apt-X. Dual Noise Sensor-technologie (met twee geluidsdetecterende microfoons per oor) zou uitstekende ruisonderdrukking mogelijk maken, in de meest uiteenlopende situaties. 

Swift Pair maakt het mogelijk om de WH-XB910N en WF-500 vlot te verbinden met een Windows-pc. Google Fast Pair doet hetzelfde voor Android-apparaten. Beide Sony-toestellen kunnen 360 Reality Audio weergeven. Dat garandeert een driedimensionale muziekbelevenis. Voor de WH-XB910N levert Sony een audiokabel mee. De batterijduur, tot slot, bedraagt 30 uur. 

De WF-C500 en WH-XB910N zijn vanaf oktober beschikbaar en kosten respectievelijk 100 en 200 euro. De earbuds zijn verkrijgbaar in het zwart, wit, mintgroen en roze. Voor de hoofdtelefoon is dat zwart en blauw. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here