Twitter

Twitter experimenteert met een nieuwe manier om tussen de Home-feed en een chronologische weergave van je tweets te schakelen.

Advertentie

Het socialemediaplatform wil je meer controle geven over hoe je jouw content te zien krijgt en kan consumeren. Twitter meldt de komst van de nieuwe functie in een tweet op zijn eigen platform. In een korte video krijgen we tevens de werking van de feature te zien. Gebruikers kunnen nu kiezen om hun startpagina te zien, waar de belangrijkste tweets zichtbaar zijn, of de nieuwste tweets, die in chronologische volgorde worden weergegeven. Om hier tussen te wisselen moet je op de drie sterren drukken rechtsboven. Daarna krijg je een pop-up te zien die Twitter nu wil verwijderen. De nieuwe functie de overstap dus makkelijker moeten maken, maar is enkel op iOS beschikbaar.

Met de nieuwe functie kunnen gebruikers op de drie sterren drukken en krijgen ze vervolgens twee tabbladen te zien. Deze kan je dan gebruiken om tussen je startpagina en nieuwste tweets te wisselen. De aanpassing lijkt op het eerste zicht minimaal, maar het kan wel een interessante upgrade zijn voor mensen die veel tijd op Twitter spenderen.

De functie bevindt zich momenteel in een experimentele fase en is dus nog niet voor alle gebruikers beschikbaar. Het bedrijf gaf verder nog geen informatie rond wanneer deze mogelijk beschikbaar wordt. We zullen dus waarschijnlijk nog even moeten wachten alvorens dit bij ons verschijnt.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here