macOS Monterey Safari oud tabdesign

macOS Monterey staat aan de voordeur en brengt het oude tabdesign uit de vorige Safari-versie terug. Wie wil kan wel voor het nieuwe design kiezen.

Advertentie

De nieuwe versie van Safari werd enkele weken geleden al uitgerold voor macOS Big Sur. De vernieuwingen hebben fans, maar er kwam ook stevige kritiek op het nieuwe tabdesign van Safari. De kritiek was zo luid dat Apple nu heeft beslist om het oude tabdesign terug te brengen samen met de uitrol van macOS Monterey. Sterker nog, het oude tabdesign zal standaard geactiveerd zijn. Wie wil, kan wel terug naar het nieuwere design via de voorkeuren van Safari.

Oude Safari

Terug naar het oude safari dus. Dat beschrijft ook Apples overzichtspagina in verband met de update naar Monterey. Scrol naar beneden tot je bij het onderdeel Safari komt. Daar zie je in de meest rechtse afbeelding zowel de nieuwe als de oude Safari. Opvallend genoeg staat het oude tabdesign zelfs vooraan.

Monterey

macOS Monterey wordt op 25 oktober 2021 uitgerold en is een gratis update. Wie toch fan is van het nieuwe tabdesign in Safari kan zoals vermeld terug overschakelen via het voorkeurenmenu.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here