Apple iMac 2021

Dat Apple volgend jaar met een nieuwe iMac zou komen hadden we al gedacht. Dat wordt nu ook bevestigd door analist Ross Young op Twitter.

Advertentie

Als we de reeks aankondigingen van de voorbije jaren mogen geloven, dan zal Apple begin 2022 een nieuwe keynote organiseren. Daarin zullen we volgens DSCC-analist Ross Young vermoedelijk een iMac met een 17-inch miniledpaneel en 120Hz te zien krijgen. Nog volgens Young zou deze nieuwe iMac – net zoals de MacBook Pro – ProMotion krijgen. ProMotion is vergelijkbaar met de dynamische refreshrate uit Windows 10 en 11.

iMac 2022

Diezelfde analist had eerder aangegeven dat de iPhonebouwer een nieuwe monitor zou gaan lanceren. Die zou dezelfde specificaties hebben zoals de iMac begin 2022. Maar Young komt daar nu op terug en geeft aan dat het dus wel degelijk om een nieuwe iMac gaat. Of de analist daarin correct is zullen we in het eerste kwartaal van volgend jaar te weten komen.

Al heeft deze man in het verleden wel vaker correcte informatie gedeeld. Zo voorspelde hij dat de nieuwe iPhone 13-serie, MacBook Pro een 120Hz display met ProMotion zou krijgen en dat de laatst aangekondigde iPad Mini geen homeknop meer zou hebben in combinatie met een groter display.

Begin deze week kondigde het bedrijf nog twee nieuwe MacBook Pro-modellen aan die draaien op twee krachtige nieuwe M1 chips. Het gaat daarbij om de M1 Pro en M1 Max die volgens Apple de meest krachtige chips ooit in een laptop zijn.

Apple iMac 2021
De Apple iMac van nu. (2021)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here