Nieuws

Trailer: Diablo Immortal Closed Beta start vandaag

Diablo immortal
Blizzard heeft vandaag de Closed Beta voor Diablo Immortal aangekondigd en daar hoort een nieuwe trailer bij.

Wie dacht dat Diablo II: Resurrected de laatste Diablo game was waar we dit jaar met aan de slag konden had het mis. Blizzard heeft zonet immers bekendgemaakt dat Diablo Immortal in Closed Beta gaat. Dit wil zeggen dat een selecte groep spelers alvast aan de slag kan met de mobiele game, die in dit stadium enkel op Android-telefoons zal te spelen zijn.

Europese spelers vallen vooralsnog uit de boot. De game zal immers eerst te spelen zijn in Canada en Australië, waarna ook Korea, Japan en China eigen servers zullen krijgen. Vooral deze laatste drie hebben een enorme markt voor mobiele games.  

Ondersteuning voor controllers

Met de Closed Beta komen heel wat updates. Zo is de Necromancer nu beschikbaar als speelbare class. Er zijn echter ook updates doorgevoerd aan de gameplay, waaronder de toevoeging van Challenge of the Immortal aan The Cycle of Strife, het faction based PvE- en PvP-systeem. Het gaat om een 30 tegen 1 gevecht dat meteen doet denken aan een raid boss uit World of Warcraft. Verder zal er een rankingsysteem worden toegevoegd aan 8v8 PvP, worden Set Items geïntroduceerd en kan je het nu ook met acht andere spelers opnemen tegen de Helliquary raid bosses. De grootste verbetering aan de gameplay is echter niet de toevoeging van bovenstaande zaken, maar de ondersteuning voor controllers, waaronder de Razer Kishi.

Spelers zullen nu ook aankopen kunnen doen in het spel om Blizzard een idee te geven waar spelers interesse in hebben. Gemaakte aankopen zullen omgezet worden naar in-game credits wanneer de game live gaat (en dus alle voortgang van de Closed Beta gewist wordt).

Nog geen einddatum

Een exacte einddatum voor de beta zal later nog gecommuniceerd worden. Meer details over de Closed Beta zijn te lezen op de Blizzard-website. De nieuwe trailer kan je hieronder bekijken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business