Nieuws

Hearthstone: Fractured in Alterac Valley aangekondigd voor december

Hearthstone Fractured in Alterac Valley
Hearthstone: Fractured in Alterac Valley is de nieuwste uitbreiding van het digitale kaartspel van Blizzard. Hero-kaarten maken opnieuw de opwachting en Honorable Kill is het nieuwe keyword.

Nadat we eerder dit jaar al twee uitbreidingen zagen met focus op de Horde of de Alliance, nemen beide facties het dit keer tegen elkaar op in Alterac Valley, de bekende battleground uit World of Warcraft. De Fractured in Alterac Valley set bevat 135 nieuwe kaarten en laat spelers een kant kiezen en het opnemen tegen elkaar tijdens het Battle for Alterac Valley in-game evenement. 

Terugkeer van de Hero Cards

Zoals dat bij elke set het geval is, zien we de introductie van een aantal speciale kaarten met unieke effecten. Dit keer opnieuw in de vorm van Hero Cards, zoals we die voor het eerst zagen in Knights of the Frozen Throne. Verwacht echter geen epische helden uit Azeroth in de hoofdrol, maar wel de tien Mercenaries die we dit jaar gevolgd hebben in hun eigen solo adventures. Zo zet de Guff Hero Card je maximum mana naar 20 terwijl Cariel een schild krijgt dat alle damage met de helft vermindert zolang het uitgerust is. 

Honorable Kill

Bij elke uitbreiding hoort ook een nieuw keyword en dat is dit keer Honorable Kill. Vernietig je een kaart van de tegenstander met exact de juiste hoeveelheid damage, dan activeer je een krachtig bonus effect. Daarnaast worden ook Objective Cards geïntroduceerd die effecten hebben die meerdere beurten duren. Deze zijn geïnspireerd door gebieden uit Alterac Valley waar je als speler soms veel tijd doorbracht, waaronder de Dun Baldar Bridge.

Log je na 7 december in (meteen de verwachte release date), dan zal je ook de keuze moeten maken tussen Horde en Alliance. Een keuze die gemaakt kan worden op basis van je eigen voorkeur, of op basis van de gratis Legendary kaart die je krijgt door voor Drek’Thar (Horde) of Vannadar (Alliance) te kiezen. Eens gekozen zal je met elke gespeelde game Honor punten verzamelen, 10 voor het spelen van een game, 20 honor voor een overwinning en 40 honor als het ook nog eens een tegenstander van de andere factie was.  

Tijdens de aankondiging werden er al een aantal kaarten getoond, terwijl de rest de komende weken zal getoond worden door media en content creators. Op TechPulse kan je hiervoor terecht op 23 november om 10:00 uur

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business