coolblue

Ter ere van Sinterklaas heeft Coolblue een nieuw, innovatief betaalmiddel gevonden om producten af te rekenen: Pay per Note.

We waren zeer geïntegreerd toen Pieter Zwart vandaag op LinkedIn aankondigde ‘cryptisch nieuws’ te hebben. In de video stelt Zwart een nieuw betaalmiddel voor dat Coolblue in haar webwinkel gaat introduceren: Pay per Note. Al snel mochten de geruchten dat Coolblue een eigen cryptomunt had ontwikkeld de vuilbak in, want het blijkt om een ludieke actie voor Sinterklaas te gaan. De goede heilige man schitterde zelf ook in de reclameboodschap. Waar de naam Pay per Note voor staat, daar moet je maar eens goed over nadenken. De eindbaas van Coolblue heeft zijn gevoel voor humor duidelijk nog niet verloren.

Schrijf een gedicht voor de Sint

Het concept van Pay per Note is eigenlijk heel simpel: je kan je Sinterklaascadeaus dit jaar met je dichtkunsten kopen. Of zoals Coolblue het zelf verwoordt: gedichterkenning. Je kiest een product uit in de webshop en wanneer je gaat afrekenen, schrijf je een gedicht voor de Sint. Die zal samen met zijn Hulppieten alle gedichten lezen en het meest originele gedicht belonen met het product. 100% veilig en goed voor het milieu.

Welke producten kan ik kopen?

In de video zegt Pieter Zwart dat Pay per Note zal werken voor alle producten die Coolblue verkoopt. Enkele blikvangers die Coolblue oplijst:

  • PlayStation 5
  • FitBit Charge 5
  • Sonos Roam
  • Dyson Supersonic 2021

Wanneer je naar een productpagina gaat, verschijnen de gedichten onder Betaal dit product met een gedicht’. Je kan de Sint een handje helpen door te stemmen op je favoriete gedichten. De actie is vandaag begonnen en zal nog lopen tot en met Sinterklaas. Ga jij je kans wagen?

coolblue pay per note
Haal je beste dichtkunsten boven.

Is dichten minder aan jouw besteed, kan je volgende week ook profiteren van de Black Friday-deals die Coolblue zal aanbieden. De eerste deals zijn vanaf vrijdag te verzilveren. TechPulse zal jouw heel wat speurwerk uitspareb en voor jouw de beste deals uitzoeken. Check vanaf vrijdag dus regelmatig ons Black Friday-overzicht.