Nieuws

Motorola lanceert moto g31 en moto g51 5G

Motorola kondigt vandaag twee nieuwe toestellen voor haar g-serie aan: moto g31 en g51 5G. De toestellen zijn vanaf december en januari te koop in België.

Met de moto g51 5G wil Motorola de prijs van 5G-connectiviteit verder naar beneden drukken terwijl de moto g31 zich in eerste plaats richt op het verbeteren van de kijkervaring bij budgetsmartphones. We nemen beide toestellen eens onder de loep.

Moto g51 5G

We beginnen met de moto g51 5G. Deze smartphone biedt je alle voordelen die 5G te bieden heeft aan een voordelige prijs. Dit wordt mogelijk gemaakt door het Qualcomm Snapdragon™ 480 Pro Mobile Platform dat de smartphone aandrijft. Die moet ervoor zorgen dat je apps snel kan downloaden. Met een maximale verversingssnelheid van 120 Hz zal scrollen door apps en foto’s zeer vlot verlopen. Het geheugen bedraagt 4 GB RAM en 128 GB interne opslag, uit te breiden tot 512 GB.

Het camera-eiland bestaat uit drie lenzen. De primaire lens is een bevat een 50 MP-sensor met Quad Pixel-technologie voor 4x betere gevoeligheid bij weinig licht. De ultragroothoeklens heeft een beeldhoek van 118° en kan objecten op de achtergrond automatisch vervagen. Tenslotte is er nog een Macro Vision-camera om details bij close-ups gedetailleerder in beeld te brengen.

Motorola-smartphones staan gekend om hun stevige batterijen en daar vormt de moto g51 5G geen uitzondering op. De 5000 mAh-batterij houdt het moeiteloos een volledige dag uit op één oplaadbeurt.

Image credit: Lenovo/Motorola

Moto g31

Deze staat garant voor een optimale kijkervaring. Of je nu je favoriete films bekijkt, games speelt of gewoon surft, het 6,4” Full HD+ OLED-scherm op de moto g31 zorgt voor prachtige beelden. Geniet van een scherpere, levendigere kijkervaring met meer dan 400 pixels per inch dankzij de Full HD+ resolutie, en breng al je content tot leven met een ongelooflijk contrast dankzij de OLED-technologie.  

Verder lopen de meeste specificaties van de moto g31 gelijk met die van de moto g51 5G. Moto g31 heeft dezelfde camera-setup en 5000 mAh-batterij. Het grote verschil is wellicht dat deze smartphone geen 5G-kan ondersteunen.

Beide toestellen komen ook nog uit de doos met Android 11, zij het wel een zeer cleane versie gebouwd met het My UX-platform. In het persbericht geeft Motorola geen informatie over een eventuele upgrade naar Android 12. Dit overzicht toont alle Motorola-smartphones waarvoor de update al wel bevestigd is.

moto g31
Image credit: Lenovo/Motorola

Prijzen en beschikbaarheid

De moto g31 is beschikbaar vanaf 219,99 euro in de kleuren Baby Blue en Mineral Grey en is verkrijgbaar vanaf begin december. Op de moto g51 5G is het nog iets langer wachten. Dit model zal vanaf januari 2022 in de winkelrekken liggen voor 279,99 euro en is te verkrijgen in de kleuren Bright Silver en Indigo Blue.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business