iMessage tapback Google Messages

Sinds deze week wordt een update voor Google Messages uitgerold die Tapback-reacties uit iMessage op een correcte manier toont.

Advertentie

Een nieuwe update voor Google Messages maakt het mogelijk om de gekende Tapback-reacties in iMessage op een correcte manier te tonen. Dat heeft 9to5Google deze week ontdekt. De Tapback-reacties zullen voortaan dus niet meer als tekst worden getoond in Google Messages. De berichtenapp zal de emoji die wordt gebruikt zelf omzetten.

Voorheen kon Google Messages de juiste emoji niet tonen wanneer een iMessage-gebruiker een tapbackreactie gaf op een bericht. Een duimpje werd omgezet in tekst en getoond als “Liked…”. Voortaan zal je de emoji dus wel op een correcte manier zien.

Al zijn er toch nog kleine verschillen. Zo wordt het hartje in Google Messages omgezet naar de emoji met heart-eyes en is de “haha-tapback” in Google Messages een lachende emoji geworden. Opvallend genoeg heeft Google Message die ondersteuning voor Tapbackreacties al een hele tijd, toch waren de twee berichtendiensten niet compatibel met elkaar. De nieuwe update lost dat dus op en wordt deze week uitgerold.

Voorbeeld van Tapback op Mac.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here