Nieuws

Teufel lanceert nieuwe REAL BLUE NC voor 229 euro

Teufel Real Blue NC
Teufel heeft een nieuwe versie van de Real Blue NC. Voor 229 euro krijg je Duitse kwaliteit en heel wat andere toeters en bellen.

De Duitse audiospecialist Teufel heeft een nieuwe versie van de Real Blue NC. De nieuwe hoofdtelefoon gaat over de toonbank voor 229 euro en heeft verbeterde actieve ruisonderdrukking (ANC) en een transparantiemodus.

Teufel Real Blue NC (2021)

De nieuwe over-ear hoofdtelefoon is perfect geschikt voor het beluisteren van audio in hoge resolutie. Je krijgt via bluetooth 5.0 zowel de apt-X- als AAC-codec waardoor de meeste gebruikers muziek in cd-kwaliteit kunnen beluisteren op hun favoriete muziekstreamingplatform.

Verder heeft de nieuwe Blue NC de Qualcomm cVc-technologie aan boord waarmee gebruikers gemakkelijk telefoongesprekken, FaceTime, Skype en ga zo maar door kunnen doen. Digitale assistenten Google Assistant en Siri zijn ook aanwezig.

Met of zonder ruisonderdrukking?

Qua batterijduur belooft Teufel 41 uur luisterplezier als je de ANC hebt ingeschakeld. Gebruik je geen ruisonderdrukking? Dan zou je tot 55 uur moeten toekomen met dit model. Er is bovendien ook een variant (Real Blue) van deze hoofdtelefoon zonder ruisonderdrukking, dus als deze feature je niet interesseert kan je ook al gesteld zijn voor 169 euro.

Beide modellen zijn nu beschikbaar. Met een early bird korting krijg je 30 euro korting. Zo zou de Real Blue NC (2021) nog maar 200 euro kunnen kosten als je snel bent.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business