logitech zone wired earbuds
Image Credit: Logitech

Logitech heeft zijn Zone Wired Earbuds uitgebracht in de Benelux. De oortjes zijn gecertificeerd voor videoconferencing-software zoals Teams.

Advertentie

Logitech kondigde de Zone Wired Earbuds in augustus al aan en vanaf vandaag zijn ze ook te koop in de Benelux. Deze bedrade earbuds hebben alles in huis voor professionele communicatie op afstand en beschikken over certificering voor de drie toonaangevende videoconferencing-platformen: Google Meet, Microsoft Teams en Zoom. Bovendien zijn de earbuds ontworpen om bedrijven en werknemers te helpen bij het opzetten van calls vanuit elk type device en om comfort te bieden voor langdurig gebruik.  

Over de Zone Wired Earbuds

De Zone Wired Earbuds zijn ontworpen voor professionals die behoefte hebben aan een eenvoudige plug-and-play-optie voor videovergaderingen. Ze geven gebruikers de mogelijkheid om eenvoudig te verbinden met hun tablet, smartphone of computer via USB-C, USB-A en 3.5mm-connectors. De Wired Earbuds bieden een intuïtieve bediening om het volume te regelen, geluid te dempen, gesprekken aan te nemen of te beëindigen, maar ook om muziek af te spelen en te pauzeren. Led-indicatoren laten in één oogopslag de status van belangrijke functies zien. De Wired Earbuds kunnen eenvoudig worden opgeborgen in de meegeleverde draagzak.

Momenteel maken veel bedrijven de transitie naar een hybride werkomgeving en daarom is het essentieel om op een goede manier met elkaar verbonden te zijn. Het is belangrijker dan ooit dat collega’s met elkaar kunnen communiceren in videogesprekken en dat zij efficiënt kunnen samenwerken vanuit verschillende locaties. De Logitech Zone Wired Earbuds tillen videogesprekken naar een hoger niveau middels krachtige, heldere audio in combinatie met een comfortabele pasvorm.

LogitechZoneWiredEarbudsUC9
Image Credit: Logitech

Van Wired naar Wireless

Logitech brengt begin volgend jaar nog een draadloos alternatief uit: de Zone True Wireless Earbuds. Deze earbuds zijn zowel te gebruiken op smartphone als computer waardoor moeiteloos kan schakelen tussen verschillende devices. Ook kunnen gebruikers rekenen op een lange batterijduur die volgens Logitech dubbel zo lang is dan bij oortjes van andere grote consumentenelektronica-merken. Net als de Zone Wired Earbuds zal de draadloze versie gecertificeerd zijn voor videoconferencing-software.

Prijzen en beschikbaarheid

De Zone Wired Earbuds hebben een adviesprijs van 99 euro en zijn verkrijgbaar via de webshop van Logitech en geautoriseerde retailers. De Zone True Wireless Earbuds worden in het eerste kwartaal van 2022 verwacht. Een adviesprijs is hiervoor nog niet gecommuniceerd.


Deze redacteur heeft een niet te stillen nieuwsgierigheid. Schrijft en denkt graag na over de impact die technologie heeft op onze maatschappij.