Nieuws

Apple stelt Universal Control voor macOS uit naar de lente

Universal Control macOS Monterey uitgesteld
Apple heeft een van de grootste nieuwigheden van macOS Monterey en iOS nog maar eens uitgesteld zonder reden: Universal Control.

Dat heeft Apple op zijn eigen website aangepast en werd recent gespot door AppleSWUpdates. Op de website was tot voor kort te zien hoe Universal Control voor macOS Monterey zou uitgerold worden eind dit jaar. De iPhone-bouwer heeft de productpagina van macOS nu aangepast, en er staat nu een labeltje bij waaruit we kunnen afleiden dat Universal Control pas in de lente van 2022 naar macOS zal komen.

De reden? Volledig onbekend. Niemand weet namelijk waarom Apple het zo moeilijk heeft met één van de grootste nieuwigheden van macOS dit jaar. Universal Control was van in het begin niet beschikbaar, ook niet in bètaversies.

Universal Control macOS Monterey

Universal Control

Universal Control is een tool die ingebouwd zit in iOS/iPadOS en macOS en die het mogelijk maakt om bestanden, maar ook externe apparaten zoals bijvoorbeeld je muis te slepen tussen apparaten. Je hebt dus geen clouddienst, mail of een externe schijf meer nodig om tussen Apple-apparaten te synchroniseren. Universal Control is dus voor veel gebruikers een zeer welgekomen feature.

Helaas is dat niet het enige. We hebben ook langer moeten wachten op een SharePlay, een tweede grote nieuwe functie die naar iOS/iPadOS en macOS is gekomen. Ook SharePlay werd in het begin uitgesteld, maar is uiteindelijk wel tot bij ons geraakt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business