Beste smartphone 2021 TechPulse

Samsung, Apple, OPPO,... op de smartphonemarkt is heel veel keuze. In dit overzicht vind je de beste smartphones van 2021.

Advertentie

Chiptekorten of niet, in 2021 verschenen er nog heel wat nieuwe telefoons op de markt, maar wat zijn nu de beste smartphones van het jaar? En welk model raden we jou aan om te kopen? Het zijn twee vragen die we als techjournalisten misschien wel het vaakst gesteld krijgen. Daarom verzamelden we hieronder de favorieten van onze redactie.

Van de Android-smartphones van Samsung, OnePlus en Motorola tot de iOS-exemplaren van Apple. Ben jij op zoek naar een budgetsmartphone? Dan vind je in de lijst hieronder zeker je ding, maar we hielden ook rekening met het middensegment dat dit jaar explodeerde en natuurlijk mochten de premium vlaggenschepen ook niet ontbreken. In onze reviews kijken we uitgebreid naar de specificaties en testten we natuurlijk de camera’s, want mooie foto’s maken wordt steeds belangrijker. Om het plaatje compleet te maken voegden we zelfs een foldable smartphone toe aan het lijstje, een trend die zich ook in 2022 zal voortzetten.

Wil je de uitgebreide reviews lezen? Scrol verder voor het overzicht


Gerelateerde artikelen

Samsung Galaxy A52 review: een waardige opvolger

Samsung introduceert een nieuwe telg in de Galaxy A-reeks: de Samsung Galaxy A52. Het toestel beschikt over een aantal merkbare verbeteringen ten opzichte van de Galaxy A51 van vorig jaar, waaronder een verbeterde camera set-up, een snellere beeldverversing, een grotere batterij, een helderder scherm en een vernieuwde processor.

Xiaomi Mi 11 Ultra review: een smartphone uit de toekomst

Met de Mi 11 Ultra wil Xiaomi demonstreren hoe voor hen de smartphone van de toekomst eruitziet. Hoe rooskleurig is die toekomst?

OnePlus Nord 2 5G review: Opnieuw onklopbaar?

De OnePlus Nord 2 5G is betaalbaar en levert tegelijk krachtige prestaties. OnePlus heeft opnieuw een flagship-killer in handen.

iPhone 13 mini review: de kleinste iPhone is nóg wat beter geworden

Apple heeft dit jaar weer vier nieuwe smartphones aangekondigd. Tijd om de kleinste van de vier aan de tand te voelen.

Motorola Edge 20 review: middenmoter met snel display

Motorola waagt zich met het middenste model van de Edge 20-reeks op de immer drukbevolkte markt der middenmoters. Laat hij zich hard genoeg opmerken?

OPPO A74 5G review: een moderne middenklasser

5G-connectiviteit aan een goedkope prijs bieden lijkt op papier de belangrijkste troef te zijn van de OPPO A74 5G. De smartphone is meer dan dat.

OnePlus 9 Pro review: Alles wat je wil en meer

De OnePlus 9 Pro is op alle vlakken een volwaardig vlaggenschip en een must-have voor iedereen die de volledige OnePlus-ervaring wil.

ASUS Zenfone 8 Flip hands-on: Flipcamera maakt het verschil

De ASUS Zenfone 8 Flip onderscheidt zich van de concurrentie door je selfies en vlogs te laten maken in de hoogst mogelijke kwaliteit en dat allemaal dankzij de kantelbare camera-module.

Xiaomi 11T Pro review: vlaggenschip met kleine toegevingen

De Xiaomi 11T Pro heeft veel gemeen met de Xiaomi Mi 11. Het nieuwere toestel biedt de meeste features van zijn voorganger, aan een scherpere prijs. Maakt dat de 11T Pro nog aantrekkelijker?

Review OPPO A91: een lichtgewicht die zijn mannetje staat

OPPO loste haar middenklasser A91 nog maar heel recent op de Belgische markt. Het toestel belooft je mooie specificaties voor een mooie prijs.

Samsung Galaxy Z Fold 3 review: bijna top, maar nog niet helemaal

Galaxy Z Fold 3 betekent een grote stap vooruit voor vouwbare smartphones, maar toch laat dit ambitieuze vlaggenschip enkele steken vallen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here