Nieuws

De 11 beste smartphones van 2021 volgens TechPulse

Beste smartphone 2021 TechPulse
Samsung, Apple, OPPO,... op de smartphonemarkt is heel veel keuze. In dit overzicht vind je de beste smartphones van 2021.

Chiptekorten of niet, in 2021 verschenen er nog heel wat nieuwe telefoons op de markt, maar wat zijn nu de beste smartphones van het jaar? En welk model raden we jou aan om te kopen? Het zijn twee vragen die we als techjournalisten misschien wel het vaakst gesteld krijgen. Daarom verzamelden we hieronder de favorieten van onze redactie.

Van de Android-smartphones van Samsung, OnePlus en Motorola tot de iOS-exemplaren van Apple. Ben jij op zoek naar een budgetsmartphone? Dan vind je in de lijst hieronder zeker je ding, maar we hielden ook rekening met het middensegment dat dit jaar explodeerde en natuurlijk mochten de premium vlaggenschepen ook niet ontbreken. In onze reviews kijken we uitgebreid naar de specificaties en testten we natuurlijk de camera’s, want mooie foto’s maken wordt steeds belangrijker. Om het plaatje compleet te maken voegden we zelfs een foldable smartphone toe aan het lijstje, een trend die zich ook in 2022 zal voortzetten.

Wil je de uitgebreide reviews lezen? Scrol verder voor het overzicht

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Zie jij heil in de toekomst van VR?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Clickx 417

Clickx 417

Bestel nu!

Business