Nieuws

Nieuwe Symfonisk van Ikea en Sonos biedt verbeterde prestaties

Ikea Symfonisk 2e generatie
De Symfonisk boekenplankspeaker heeft er een 2e generatie bij. Nu te koop voor 99 euro bij Ikea.

Ikea een Sonos hebben in alle stilte een 2e generatie van de boekenplankspeaker uitgebracht. Het nieuwe model ziet er bijna helemaal hetzelfde uit als zijn voorganger. Vooral de hardware intern heeft een aantal wijzigingen gekregen en de bedieningsknoppen vooraan zijn verbeterd.

Symfonisk 2e generatie

Wat is er nu precies aangepast? Een woordvoerder van Ikea Nederland liet aan Tweakers weten dat de 2e generatie boekenplankspeaker van Symfonisk meer geheugen en een snellere processor aan boord heeft. Ook zou de boekenplankspeaker nu op hetzelfde platform draaien als de andere Symfonisk-speakers. Bovendien zou de 2e generatie minder stroom verbruiken in stand-by en is de voedingskabel nu een halve meter langer geworden.

Wie thuis de 1e generatie Symfonisk boekenplankspeaker heeft staan, hoeft niet te vrezen. Het nieuwe model werkt perfect samen dus je kan beide in stereo plaatsen indien gewenst. Wie nog geen model heeft staan en uitkijkt naar de 2e generatie: je kan het nieuwe model herkennen aan modelnummer E1922.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Laat jij ooit een technologisch implantaat steken?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Clickx 417

Clickx 417

Bestel nu!

Business