Logitech Litra Glow laptop

Met Litra Glow van Logitech for Creators voorzie je jouw bureau in elke situatie van de juiste verlichting.

Advertentie

Logitech for Creators lanceert vandaag Litra Glow, een LED-streaminglamp met TrueSoft-technologie die ervoor zorgt dat je steeds goed verlicht bent tijdens het streamen, opnemen van video’s of het houden van videogesprekken. Met een prijskaartje van slechts 69 euro is de lamp ontworpen voor iedereen die op een betaalbare manier zijn of haar eerste stappen wil nemen in het gebruiken van extra verlichting. Logitech belooft een zacht, flatterend licht voor elke huidskleur zonder dat het je zal verblinden na een hele dag streamen.

“Litra Glow met TrueSoft-technologie is de snelste manier om een ​​eersteklas verlichtingservaring naar elke desktop te brengen”, zegt Jasmine Apolinar, Product Manager bij Logitech for Creators. “We hebben Litra Glow ontworpen om veelvoorkomende uitdagingen op te lossen waarmee streamers en content creators worden geconfronteerd, waaronder lichtkwaliteit, harde schaduwen en oogvermoeidheid door urenlang streamen.”

Litra glow in actie

Eerste indruk

TechPulse mocht alvast een sample ontvangen van Litra Glow. Onze uitgebreide review lees je binnenkort, maar wij vonden de lamp dankzij plug-and-play alvast heel makkelijk in gebruik. Naast grote fysieke knoppen om de kleurtemperatuur en helderheid te regelen op de Litra Glow zelf, kan je de lamp ook gebruiken in combinatie met Logitech G Hub om nog sneller je instellingen aan te passen, al dan niet door acties te koppelen aan de G-toetsen op bepaalde gaming muizen en toetsenborden van Logitech G. Litra Glow is ook in alle richtingen te kantelen en roteren, waardoor het product makkelijk te positioneren is hoe wij dat willen.

Litra Glow is later deze maand verkrijgbaar via Logitech.com en Amazon.nl


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here