Nieuws

Weekoverzicht #9: Nieuwe smartphones op MWC & Apple weg uit Rusland

Weekoverzicht
Heb je een drukke week achter de rug? Geen zorgen! Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht.

Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijks de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder.

Deze week stond volledig in het teken van MWC, het Mobile World Congress. De belangrijkste aankondiging op vlak van smartphones en andere draagbare apparaten vind je hieronder. Voor een volledig overzicht kan je onze MWC 2022 overzichtspagina bezoeken.

De oorlog in Oekraïne had ook zijn impact op de technologiewereld, met verschillende bedrijven die hun producten en diensten niet langer zullen aanbieden in Rusland, waaronder Apple. Ook Elon Musk deed zijn bijdragen en activeerde de internetsatellieten van Starlink in om de Oekraïners bij te staan.

Verder betekent een nieuwe maand natuurlijk weer heel veel om naar (uit) te kijken. Elke week verschijnen er nieuwe series op Netflix en met de release van Gran Turismo 7 zullen ook gamers zich niet vervelen.

Dit zijn de leukste technieuwtjes van deze week:

Scroll verder voor het overzicht

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business