Weekoverzicht

Heb je een drukke week achter de rug? Geen zorgen! Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht.

Advertentie

Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijks de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder.

Deze week stond volledig in het teken van MWC, het Mobile World Congress. De belangrijkste aankondiging op vlak van smartphones en andere draagbare apparaten vind je hieronder. Voor een volledig overzicht kan je onze MWC 2022 overzichtspagina bezoeken.

De oorlog in Oekraïne had ook zijn impact op de technologiewereld, met verschillende bedrijven die hun producten en diensten niet langer zullen aanbieden in Rusland, waaronder Apple. Ook Elon Musk deed zijn bijdragen en activeerde de internetsatellieten van Starlink in om de Oekraïners bij te staan.

Verder betekent een nieuwe maand natuurlijk weer heel veel om naar (uit) te kijken. Elke week verschijnen er nieuwe series op Netflix en met de release van Gran Turismo 7 zullen ook gamers zich niet vervelen.

Dit zijn de leukste technieuwtjes van deze week:

Scroll verder voor het overzicht


Gerelateerde artikelen

Gran Turismo 7 review: Welkom in het raceparadijs

Gran Turismo 7 is de beste titel van de serie tot nu toe en legt de lat astronomisch hoog voor alle toekomstige race-sims.

Netflix maart 2022: De beste nieuwe films en series (Bridgerton, The Blacklist,…)

Dit zijn de beste nieuwe films en series die je in maart op Netflix kan verwachten.

Samsung verdacht van limiteren apps op Galaxy-smartphones

In klachten van gebruikers wordt er gesteld dat de smartphone-fabrikant prestaties van apps beperkt om de batterijduur van zijn smartphones te verlengen.

OPPO zet snellaadrecord voor smartphones neer: volle batterij in 9 minuten

OPPO heeft een nieuwe doorbraak binnen snelladen gerealiseerd, waarmee je de batterij van je smartphone in tien minuten volledig oplaadt.

Apple-event 8 maart: wat wordt aangekondigd en hoe volg je live?

Apple gaat aanstaande dinsdag nieuwe producten aankondigen. Zo kan jij het Apple-event vanop de eerste rij live mee volgen.

Fitbit roept 1,7 miljoen horloges terug door risico op brandwonden 

Fitbit roept 1,7 miljoen smartwatches terug, door een probleem met de batterij in het Ionic-model. Die kan oververhitten en brandwonden geven.

Elon Musk stuurt lading Starlink-schotelantennes naar Oekraïne 

SpaceX-CEO Elon Musk heeft een vrachtwagenlading aan Starlink-schotelantennes naar Oekraïne gestuurd. De regering bedankt hem.

Apple verkoopt voorlopig geen producten meer in Rusland 

Apple heeft de verkoop van al zijn fysieke producten in Rusland voorlopig gestaakt. De techreus schaart zich achter de slachtoffers van de invasie.