Nieuws

Apple brengt HomePod Mini naar België en Nederland voor 109 euro

Apple HomePod Mini België
De HomePod Mini zal vanaf eind maart dan eindelijk verkrijgbaar zijn bij ons met de Nederlandstalige Siri.

Het is dan eindelijk zover, Apple brengt de HomePod Mini vanaf maart officieel uit in België en Nederland. De slimme speaker met Siri aan boord zal dan 109 euro gaan kosten en ondersteunt dan ook de Nederlandstalige versie van de digitale assistent. In België en Nederland was het al een tijd mogelijk om de HomePod Mini te kopen via Bol.com maar dan had je geen toegang tot de Nederlandstalige Siri.

Apple HomePod Mini

De kleine speaker van Apple werd in 2020 al aangekondigd door het techbedrijf maar was tot nu toe niet officieel te koop bij ons om onbekende redenen. Apple heeft nu aangekondigd dat de HomePod Mini ook bij ons verkrijgbaar zal zijn maar gaf wel geen exacte datum naast eind maart.

De HomePod Mini is het kleinere broertje van de oudere Apple homePod-speaker. De kracht van de speaker is de degelijke audiokwaliteit en het feit dat je meteen intereactie met Siri kan opzoeken. Net zoals je dat doet met een Google Nest-speaker. De speaker is voorzien van de Apple S5-chip die je ook in de Series 5 van Apple Watch kan terugvinden. Verder kan je bijvoorbeeld twee HomePod Mini’s met elkaar combineren en kan je ze ook als intercom gaan gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business