Nieuws

Slack ondervindt (weeral) technische problemen

Vooral het toevoegen van bijlagen aan berichten blijkt moeilijk te gaan vandaag. Slack zoekt volop naar een oplossing.

Je hebt mogelijk zelf ook al hinder ondervonden vandaag als je Slack gebruikt: bijlagen zoals afbeeldingen toevoegen aan een bericht is zo goed als onmogelijk en bij sommigen willen ook gewone chatberichten niet verzenden. De storing doet zich al bijna de volledige werkdag voor, maar het aantal meldingen op Downdetector is sinds 13u flink de hoogte ingegaan.

Vorige storing Slack op 22 februari

De vorige grote technische storing op Slack dateerde nog maar van dinsdag 22 februari. Toen was het chatplatform voor veel gebruikers urenlang onbereikbaar, wat natuurlijk nefast is voor communicatie tussen werknemers bij hybride werken. De storing van vandaag lijkt gelukkig minder drastisch, er komen geen meldingen binnen van gebruikers die niet kunnen aanmelden. Via het officiële Twitter-kanaal laat Slack weten dat ze de storing nog volop aan het onderzoeken zijn en zo snel mogelijk een oplossing proberen te vinden.

We vullen dit artikel verder aan van zodra we meer informatie hebben. Je kan de status van de storing ook live opvolgen via deze webpagina van Slack.

Gisterenavond kampte onder andere Spotify, Snapchat en Discord met technische problemen door een storing bij Google Cloud. Na ongeveer anderhalf uur was die storing weer opgelost.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business