Nieuws

Prototype van Google Pixel Watch achtergelaten in restaurant 

Pixel Watch Google
© iStock / JHVEPhoto
Android Central heeft foto's gedeeld van wat op een Google Pixel Watch lijkt. Iemand zou het prototype op restaurant achtergelaten hebben.

Hoewel het moeilijk te achterhalen is of het echt om een voorlopige versie van een Pixel Watch gaat, lijkt het apparaatje wel sterk op eerdere renders van een mogelijk Google-horloge. Android Central zou de foto’s bemachtigd hebben nadat iemand in een Amerikaans restaurant foto’s nam van de ‘vergeten’ smartwatch.  

Als het daadwerkelijk om een prototype zou gaan, dan hebben we plots wel een goed idee van hoe de Pixel Watch er zou gaan uitzien. Het gadget heeft een rond display met erg fijne schermranden. En als je goed kijkt, zie je dat het horlogebandje rechtstreeks aansluit op de behuizing van het horloge. Het systeem lijkt alvast op dat van Fitbit-horloges Versa en Sense. Google nam Fitbit over in 2021. 

Pixel Watch met Wear OS 3? 

Naast de kroon zit één enkele knop en iets wat op een microfoon of een sensor lijkt. Aan de achterzijde van de smartwatch zien we een optische hartslagmeter. Verder is het niet duidelijk of het horloge op Wear OS 3 draait. In januari ging notoir leaker Jon Prosser ervanuit dat de Pixel Watch op 26 mei gelanceerd zou worden. Benieuwd of die voorspelling ook werkelijkheid wordt.

Credit: Android Central
Credit: Android Central
Credit: Android Central

Vergeten iPhone 4-verhaal

De situatie met het achtergelaten prototype doet denken aan het bekende verhaal van de iPhone 4, die in 2010 door Apple-ingenieur Gray Powell werd ‘vergeten’ in een café. Nu, een smartphone kan je al eens gemakkelijker laten rondslingeren dan een horloge. Binnenkort zal moeten blijken of dit nieuwe verhaal klopt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business