Nieuws

WhatsApp test ondersteuning account op meerdere toestellen

WhatsApp polls
Een nieuwe bèta-versie van WhatsApp lanceert de optie voor gebruikers om een tweede mobiel toestel te linken aan hun account.

Gebruikers die van meerdere toestellen afhankelijk zijn, zullen binnenkort niet meer moeten zoeken naar het juiste toestel voor hun eigen WhatsApp-account. Het platform test namelijk een nieuwe functie waarbij gebruikers meerdere apparaten kunnen verbinden aan hun WhatsApp-profiel. Dat meldt techsite WABetainfo. Zij merkten de functie in de laatste bèta-release op.

In een bijkomend menu zullen gebruikers de kans krijgen om een bijkomend toestel te linken. Dit gebeurt dan naar verluidt aan de hand van een QR-code die gebruikers met het tweede toestel moeten scannen. Dit zou tevens met een tablet kunnen, zodat WhatsApp ook makkelijk op deze toestellen werkt.

Credit: WABetainfo

Vorig jaar lanceerde WhatsApp reeds de functie om jouw account aan wel vier verschillende computers te linken. Nu lijken daar dus nog mobiele toestellen bij te komen. Om hoeveel maximale verbindingen het juist gaat, is momenteel niet duidelijk. We vermoeden dat WhatsApp het in een eerste ronde op twee toestellen zal houden. Bovendien is het nog niet geweten wanneer en of de functie ooit voor het brede publiek verschijnt, al lijkt het ons dat we daar niet meer enorm lang op zullen moeten wachten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business