Sonos Sub Mini op komst

Na de recent aangekondigde Sonos Ray soundbar blijkt dat de audiogigant niet stilzit. Is er een goedkopere Sonos Sub MIni op komst?

Advertentie

De Amerikaanse audiogigant Sonos zou werken aan een goedkopere Sub, dat schrijft The Verge. De nieuwe Sonos Sub Mini zal een stuk goedkoper zijn dan de huidige Sonos Sub 3 en zou volgens de techwebsite de komende maanden geïntroduceerd worden. Prijzen werden niet vermeld. De geruchten over een betaalbare versie doen al langer de ronde.

Sonos Sub Mini

The Verge kon renders bemachtigen van de nieuwe Sub Mini. Daaruit blijkt dat die een afgerond design zal krijgen en ook een pak kleiner zal zijn dan de huidige Sub. Afmetingen kon de techsite niet meegeven.

Bovendien zal het mogelijk zijn om de nieuwe Sub Mini te draadloos te koppelen aan andere Sonos-speakers. Veel features zijn nog onbekend maar vermoedelijk zullen we hier in de komende weken nog informatie over te zien krijgen.

Wie vandaag de derde generatie Sub bij Sonos koopt is al gauw meer dan 700 euro kwijt. Een betaalbaar model dat naast de recent aangekondigde Sonos Ray soundbar kan komen te staan, zou het plaatje natuurlijk wel compleet maken.

Zo zou de nieuwe Sonos Sub Mini eruit gaan zien. Bron: The Verge

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here