Nieuws

macOS Monterey 12.4 update nu beschikbaar

macOS Monterey 12.4 update
macOS Monterey 12.4 is sinds gisterenavond 19.00 uur beschikbaar om te installeren. Wat is er nieuw?

Sinds gisterenavond is er een nieuwe versie van macOS Monterey beschikbaar. Het gaat om versie 12.4 die twee maanden na de lancering van 12.3 komt en Universal Control uit de bèta haalt.

macOS Monterey 12.4: wat is er nieuw?

In eerste instantie zal je niet veel nieuwigheden ontdekken op je Mac. Zoals eerder vermeld haalt Apple Universal Control uit de bètafase, sinds 12.4 is het dus een officiële feature van Monterey zonder grote bugs, ook het bètalabel is nu weggehaald.

Wie een Studio Display heeft staan zal waarschijnlijk wel blij zijn. macOS Monterey 12.4 brengt namelijk een firmware update naar de webcam van de monitor. Die zou de kwaliteit van de webcam moeten verbeteren. Of dat ook het geval is in de praktijk, valt te bekijken.

De iPhonegigant heeft in 12.4 ook een update doorgevoerd van de Podcasts-app. Daarmee is het nu mogelijk om het aantal episodes dat offline op je Mac staat te gaan beperken.

Hoe doe ik de update?

Open je Mac en ga naar Systeemvoorkeuren. Kies voor Software-update, wacht even, klik op de knop werk nu bij. Er staan ook beveiligingsupdates klaar voor macOS Big Sur en macOS Catalina.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business