Nieuws

Belgische Ellio lanceert e-cargobike voor 5995 euro

Ellio Marty e-cargobike
De Ellio Marty is de nieuwste telg in de e-bikefamilie van deze Belgische fabrikant. Het gaat om een volwaardige e-cargobike.

Ellio lanceert Marty, de cargobike die volgens het bedrijf als volwaardige vervanger voor de wagen kan dienen. Marty werd ontwikkeld vanuit de bevindingen van een uitgebreid onderzoek bij de Ellio-community en de werkende Vlaming. De e-bikebouwer wil met Marty verder inspelen op de noden van autogebruikers die de “modal shift” willen maken naar de fiets. Naar het werk pendelen in combinatie met het vervoer van kinderen en boodschappen blijkt een van de belangrijkste redenen voor werkend Vlaanderen om de auto te nemen.

Ellio Marty

Marty behoudt de unieke rijeigenschappen die we kennen bij Ellio, maar met een volledig nieuw frame dat bovendien dichter bij huis wordt geproduceerd. Marty is achteraan verlengd waardoor boodschappen, kinderen of extra bagage gemakkelijk vervoerd kunnen worden. Het model heeft daarnaast een geveerde achterbrug. Zo worden schokken aan hogere snelheden perfect geïncasseerd. 

Marty zal beschikbaar zijn in twee versies die verwijzen naar hun maximumsnelheid: Marty 25 en Marty 45. Ellio’s hoofdfocus blijft woon-werk verkeer, maar dat zal nu ook met gecombineerde stops kunnen. Vanaf 31 mei kan je een Marty reserveren in één van de vier nieuwe kleuren: Mint Green, Light Blue, Rust Orange en Black Matt.

Prijzen en beschikbaarheid

Het nieuwe model zal in de zomer van 2023 officieel in productie gaan. Vooruitbestellen kan vanaf vandaag. Alle prijzen en specs kan je hieronder bekijken:

Ellio Marty prijzen

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Laat jij ooit een technologisch implantaat steken?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Clickx 417

Clickx 417

Bestel nu!

Business