TechPulse Weekoverzicht

Heb je een drukke week achter de rug? Geen zorgen! Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht en je bent weer mee.

Advertentie

Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijks de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder.

Ook deze week was er weer heel wat interessant technieuws. Van Mercedes verbreekt record tot de toekomst van modulaire toestellen en alles daartussen. Met ons weekoverzicht ben je weer helemaal mee. We wensen je een fijn weekend!

TechPulse weekoverzicht: de leukste technieuwtjes van deze week


Gerelateerde artikelen

Amazon Alexa kan stemmen van echte mensen imiteren

Wil je je virtuele assistent zoals een familielid laten klinken? Amazon Alexa kan op basis van een korte spraakopname stemmen imiteren.

Facebook Pay wordt omgedoopt tot ‘Meta Pay’

De rebranding van Facebook Pay is meer dan een naamsverandering: Meta Pay moet de portefeuille van de Metaverse worden.

7 AirPods Pro alternatieven onder 200 euro

True wireless oortjes hoeven niet extreem veel geld te kosten. Dit zijn 7 goedkopere alternatieven voor Apple's AirPods Pro.

Wat verandert een vierde provider voor telecom in België?

De intrede van Citymesh en Digi als vierde grote provider voor mobiele telecom verrast vriend en vijand. Wat mogen we van deze nieuwe speler verwachten?

Macs en iPhones kunnen straks captcha overslaan bij online inloggen

Wie binnenkort iOS 16 op zijn iPhone of macOS Monterey op zijn Mac heeft draaien, zal minder vaak een captcha moeten invullen.