TechPulse Weekoverzicht

Heb je een drukke week achter de rug? Geen zorgen! Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht en je bent weer mee.

Advertentie

Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijks de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder.

Ook deze week was er weer heel wat interessant technieuws. TechPulse viert namelijk de zomer met vijf weken lang giveaways tot Volkswagen toont elektrische sedan en alles daartussen. Met ons weekoverzicht ben je weer helemaal mee. We wensen je een fijn weekend!

TechPulse weekoverzicht: de leukste technieuwtjes van deze week


Gerelateerde artikelen

TechPulse zoekt nieuwsschrijvers: meld je aan!

De redactie van TechPulse.be is op zoek naar flexibele nieuwsschrijvers die de techwereld op de voet volgen. Meld je aan!

Gratis roaming in de EU blijft beschikbaar tot aan 2032

Klaar om op vakantie te gaan in het buitenland? Maak je dan alvast geen zorgen over roaming, die blijft in de EU tot in elk geval 2032 gratis.

TechPoll: Gebruik je iOS of Android?

iOS of Android? Welk besturingssysteem verkies jij?

Verbod op verbrandingsmotoren vanaf 2035 is helemaal goedgekeurd

Nadat er even twijfel ontstond is het plan erdoor geraakt. Vanaf 2035 mogen er geen auto's met verbrandingsmotoren meer verkocht worden.

Doccle wordt je brievenbus voor aangetekende zendingen

Aangetekende stukken die verloren gaan of verkeerd worden geleverd. Wordt dat verleden tijd nu Doccle aangetekende stukken gaat accepteren?

Dealtip: 82% korting op kwaliteitsvolle PureVPN

Op zoek naar een betrouwbare VPN-provider om je gegevens af te schermen? Via TechPulse.be krijg je nu 82 procent korting bij PureVPN.