Nieuws

TechPulse zoekt nieuwsschrijvers: meld je aan!

TechPulse zoekt nieuwsschrijvers meld je aan
De redactie van TechPulse.be is op zoek naar flexibele nieuwsschrijvers die de techwereld op de voet volgen. Meld je aan!


Elke dag is de redactie van TechPulse druk in de weer om nieuws, reviews, koopgidsen, handige tips en deals te schrijven. Daarmee willen we jou op de hoogte houden van het laatste technieuws, koopadvies geven of je zo voordelig mogelijk techproducten doen kopen.

Om onze lezers nog meer te voorzien van deze content zijn we op zoek naar techneuten die goesting hebben om te schrijven voor TechPulse.be en tegelijkertijd een centje willen bijverdienen. Het is de bedoeling dat je op een flexibele manier zelfstandig aan de slag gaat voor ons. In het weekend, na het werk of na het gamen? Je kan schrijven wanneer je dat wilt waardoor het dus perfect te combineren valt met een andere job of activiteit, ook studenten zijn zeker welkom!

Kom jij onze redactie ondersteunen?

Al wat bliept, zoemt, sluimert en zindert in de technologiewereld volg je op de voet. Via sociale media en real life contacten vis je uit wat onze surfende lezers boeit en bouw je een sterk netwerk van informatiebronnen op. De interessantste onderwerpen pik je eruit, waarna scherpe artikels of onderbouwde analyses vlotjes uit je pen/toetsenbord/touchscreen vloeien. Je bent geïnteresseerd in zowel technologie voor bedrijven als technologie voor consumenten.

Voel je je hierdoor aangesproken en zie jij jouw artikels al op de homepage verschijnen? Mail dan naar redactie@bluepixlmedia.com t.a.v. Wouter Scholiers en motiveer je aanmelding.

nieuwsontspanningslidertrending

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals