Koopgidsen

De redactie van TechPulse test jaarlijks honderden producten in een hele reeks productcategorieën. Van de beste smartphones tot de perfecte laptop, de sportiefste activity tracker of de goedkoopste VPN-dienst, onze redacteurs bundelen hun kennis zodat jij steeds de meest geïnformeerde keuze kan maken. Alle koopgidsen worden maandelijks van een update voorzien. Ontbreekt het product waarin jij interesse hebt? Laat het ons dan zeker weten!

beste goedkope 5G-smartphones

6 beste goedkope 5G-smartphones in 2022

De uitrol van 5G zit er eindelijk aan te komen. Kies dus voor een smartphone die 5G-ready is. Dit zijn de beste goedkope 5G-smartphones.

De beste slimme verlichting in 2022

De eerste stap naar een slim huis is het verlichten van je woning door middel van een smarthome-app. Je hoeft nooit meer op te staan om je lichten aan of uit te zetten.
De beste mesh WiFi in 2021 (2)

De beste Mesh WiFi routers in 2022

Wie een sterk, homogeen wifinetwerk wil maken in huis, moet investeren in mesh WiFi. Dit zijn degelijke oplossingen voor stabiel internet.
4 beste android tablets

4 beste Android-tablets in 2022: een alternatief voor iPad

Wie een nieuwe tablet wil kopen, hoeft niet per se naar de iPad van Apple te grijpen. Dit zijn op dit moment de beste Android-tablets.

Volg ons

8,740FansLike
748VolgersVolg
5,068VolgersVolg
191AbonneesAbonneer

Recente artikelen

Nu op TechPulse Premium

TechPulse Business