Koopgidsen

De redactie van TechPulse test jaarlijks honderden producten in een hele reeks productcategorieën. Van de goedkoopste smartphones tot de perfecte laptop, de sportiefste smartwatch of de goedkoopste VPN-dienst, onze redacteurs bundelen hun kennis zodat jij steeds de meest geïnformeerde keuze kan maken. Alle koopgidsen worden maandelijks van een update voorzien. Ontbreekt het product waarin jij interesse hebt? Laat het ons dan zeker weten!

De beste wachtwoordmanagers in 2024

Een veilig digitaal leven eindigt niet bij veilige wachtwoorden. Een goede wachtwoordmanager is minstens net zo belangrijk. Waar je op moet letten bij zo'n wachtwoordkluis? Wij leggen het je uit.

De beste activity tracker in 2024

"Je moet meer bewegen!" Het is makkelijker gezegd dan gedaan. Mis je ook de motivatie of wil je meer grip krijgen op je prestaties? Dan is een activity tracker de uitkomst.

De 5 beste elektrische steps in 2023

Deelsteps vind je overal, maar het is op termijn een pak voordeliger om zelf een elektrische step aan te schaffen. Dit zijn de beste modellen.

De 4 beste videodeurbellen in 2023

Met een videodeurbel kan je vanuit je luie zetel zien wie er voor je deur staat. Dit zijn de beste videodeurbellen die je vandaag kan kopen.

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business