Koopgidsen

De redactie van TechPulse test jaarlijks honderden producten in een hele reeks productcategorieën. Van de beste smartphones tot de perfecte laptop, de sportiefste activity tracker of de goedkoopste VPN-dienst, onze redacteurs bundelen hun kennis zodat jij steeds de meest geïnformeerde keuze kan maken. Alle koopgidsen worden maandelijks van een update voorzien. Ontbreekt het product waarin jij interesse hebt? Laat het ons dan zeker weten!

beste videostreamingdienst

Videostreamingdiensten vergeleken: welke moet je kiezen in 2021?

Door het ruime aanbod aan videostreamingdiensten weet je soms niet meer wat waar te vinden. We zetten Netflix en zijn belangrijkste concurrenten naast elkaar.
Muziekstreamingdiensten vergeleken

Beste muziekstreamingdiensten vergeleken: welke moet je kiezen?

Tegenwoordig heb je meer dan 40 miljoen liedjes tot je beschikking, aan een fractie van de kost. Een overzicht van de grootste muziekstreamingdiensten.

De 4 beste elektrische steps in 2021

Deelsteps vind je overal, maar het is op termijn een pak voordeliger om zelf een elektrische step aan te schaffen. Dit zijn de beste modellen.
Mac 2021

De beste Mac: alle Apple-desktops en -laptops vergeleken

Het Mac-assortiment van Apple heeft in de loop der jaren heel wat uitbreidingen en updates gekregen. Welke Mac is perfect voor jou?

Agenda

Volg ons

8,740FansLike
748VolgersVolg
5,068VolgersVolg
191AbonneesAbonneer

Recente artikelen

Nu op TechPulse Premium

TechPulse Business