Koopgidsen

De redactie van TechPulse test jaarlijks honderden producten in een hele reeks productcategorieën. Van de goedkoopste smartphones tot de perfecte laptop, de sportiefste smartwatch of de goedkoopste VPN-dienst, onze redacteurs bundelen hun kennis zodat jij steeds de meest geïnformeerde keuze kan maken. Alle koopgidsen worden maandelijks van een update voorzien. Ontbreekt het product waarin jij interesse hebt? Laat het ons dan zeker weten!

Dit zijn de beste powerbanks in 2024

De batterijcapaciteit van smartphones en laptops neemt toe, terwijl de gebruikte processoren zuiniger worden. Toch betekent dit niet dat je apparaten nu standaard de hele dag meekunnen. Een powerbank is een reddende engel als je zonder sap komt te zitten. We vertellen je welke je moet hebben.

De beste wachtwoordmanagers in 2024

Een veilig digitaal leven eindigt niet bij veilige wachtwoorden. Een goede wachtwoordmanager is minstens net zo belangrijk. Waar je op moet letten bij zo'n wachtwoordkluis? Wij leggen het je uit.

De beste activity tracker in 2024

"Je moet meer bewegen!" Het is makkelijker gezegd dan gedaan. Mis je ook de motivatie of wil je meer grip krijgen op je prestaties? Dan is een activity tracker de uitkomst.

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business