Koopgidsen

De redactie van TechPulse test jaarlijks honderden producten in een hele reeks productcategorieën. Van de goedkoopste smartphones tot de perfecte laptop, de sportiefste smartwatch of de goedkoopste VPN-dienst, onze redacteurs bundelen hun kennis zodat jij steeds de meest geïnformeerde keuze kan maken. Alle koopgidsen worden maandelijks van een update voorzien. Ontbreekt het product waarin jij interesse hebt? Laat het ons dan zeker weten!

De 4 beste videodeurbellen in 2023

Met een videodeurbel kan je vanuit je luie zetel zien wie er voor je deur staat. Dit zijn de beste videodeurbellen die je vandaag kan kopen.

De beste wachtwoordmanagers in 2023

Een veilig digitaal leven eindigt niet bij veilige wachtwoorden. Een goede wachtwoordmanager is minstens net zo belangrijk. Waar je op moet letten bij zo'n wachtwoordkluis? Wij leggen het je uit.

De beste activity tracker in 2023

“Je moet meer bewegen!” Het is makkelijker gezegd dan gedaan. Mis je ook de motivatie of wil je meer grip krijgen op je prestaties? Dan is een activity tracker de uitkomst!

De beste smartphones in 2023

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone, maar weet je niet wat kopen? Ben je benieuwd naar wat de beste smartphone is of welke de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt? Hier vind je het antwoord op je vragen.

Beste laptops tot 500 euro in 2023

Tegenwoordig zijn laptops in alle vormen, maten en prijscategorieën te krijgen. We hebben vijf betaalbare toppers voor je samengesteld.

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business