Nieuws

Slimme koolmonoxidemelder van Netatmo nu ook voor mobilhomes & caravans

Netatmo slimme koolmonoxidemelder
Wie een mobilhome of caravan heeft en er deze zomer mee op reis gaat, kan deze koolmonoxidemelder misschien nog wel gebruiken.

De slimme koolmonoxidemelder van Netatmo is nu gecertificeerd voor “Aangepaste voertuigen”. Dankzij die certificering kunnen gebruikers de melder ook installeren in hun camper, caravan of pleziervaartuig.

Slimme koolmonoxidemelder van Netatmo

Bij detectie van koolstofmonoxide, waarschuwt de slimme koolmonoxidemelder de gebruikers met een alarm van 85 dB zodat ze zich tijdig in veiligheid kunnen brengen door hun woning, voer- of vaartuig onmiddellijk te verlaten en de hulpdiensten te waarschuwen. Wanneer gebruikers niet ter plaatse zijn, stuurt de Netatmo slimme koolmonoxidemelder ook een melding naar hun smartphone, zodat ze snel actie kunnen ondernemen en de veiligheid van hun reisgezellen kunnen verzekeren. In woningen werkt de smartphone-notificatie via een Wi-Fi-verbinding, terwijl dit bij gebruik in caravans, campers of boten gebeurt via verbinding met een 4G-netwerk.

De koolmonoxidemelder van Netatmo voldoet bovendien aan de Europese regelgeving. De melder kreeg de CE-certificering (EN 50291) en de NF-certificering gereserveerd voor producten die voldoen aan de hoogste veiligheidscriteria. De melder heeft nu ook de EN50291-2:2019 certificering, geschikt voor continu gebruik in een vaste installatie in recreatieve voertuigen en soortgelijke verblijfsruimten, met inbegrip van pleziervaartuigen. 

Gaat 10 jaar mee

Het toestel werkt op een batterij die tot 10 jaar mee kan gaan en dus zonder elektrische aansluiting.

Prijzen en beschikbaarheid

De melder kost je 99,99 euro per stuk en is verkrijgbaar bij onder andere Coolblue en Bol.com.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business