Nieuws

Nieuwe MacBook Air M2 vanaf morgen 14 uur te bestellen

Apple MacBook Air M2
De nieuwe Apple MacBook Air met M2 SoC zal vanaf morgen eindelijk in verkoop gaan. Het belooft alvast een populair model te worden.

Het populairste model van de MacBook heeft dit voorjaar een update gekregen. De MacBook Air met M1 SoC is er nu ook in een variant met de splinternieuwe M2 SoC. Apple liet bij de aankondiging weten dat het toestel vanaf juli zou te bestellen zijn maar gaf geen verdere informatie. Die info is er nu wel, je zal de nieuwe MacBook Air M2 vanaf vrijdagnamiddag kunnen vooruitbestellen. De eerste leveringen zouden dan op 15 juli plaatsvinden.

MacBook Air M2: twee varianten

Wie interesse heeft in de nieuwe MacBook Air met M2 SoC krijgt de keuze tussen twee modellen. Het goedkoopste model kost je 1.519 euro, terwijl je voor de duurdere versie 1.869 euro moet neertellen. Waar zitten de verschillen?

Apple MacBook Air M2

De nieuwe MacBook Air zal beschikbaar zijn in vier kleuren: Midnight blue, Sterrenlicht (wit), Space gray en tot slot het gekende zilver. In de doos zal je – naast de MacBook – een usb-c-lichtnetadapter en een usb-c-naar-Magsafe-kabel krijgen.

Is je budget kleiner?

Dan kan je natuurlijk altijd nog opteren voor de MacBook met M1 Soc. Die haal je vandaag al een stuk goedkoper in huis. De prijzen van dit model liggen net onder of net boven de duizend euro voor het goedkoopste model.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business