Nieuws

Windows 11-update maakt Startmenu kapot

Microsoft Windows 11
Updates voor Windows 10 en Windows 11 zorgen regelmatig voor kopzorgen. Ook nu, het Startmenu in het nieuwste OS van Microsoft is kapot.

Twee cumulatieve updates voor Windows 11 zorgen bij een redelijk grote groep gebruikers voor serieuze problemen. Beide updates maken namelijk het Startmenu kapot. Gebruikers klikken op het icoon om hun startmenu te openen waarop dat menu meteen weer sluit door een bug in het besturingssysteem. Het gaat om de updates KB5015882 & KB5015814.

De eerste update geeft Windows 11-gebruikers de mogelijkheid om bepaalde meldingen toch door te laten komen als je ingesteld staat op Niet Storen. Helaas zorgt diezelfde update nu ook voor problemen met het Startmenu. Een steeds groter wordende groep gebruikers meldt dat ze hun Startmenu niet kunnen openen.

Ook de Windows-toets moet eraan geloven. Diezelfde bug zorgt ervoor dat je het startmenu niet meer kan openen met je toetsenbord. Wie dit probleem heeft zal gelukkig niet te lang moeten wachten op een oplossing Microsoft heeft al een nieuwe patch uitgerold maar het kan soms tot 24 uur duren vooraleer deze op jouw pc beschikbaar komt.

Wil je niet wachten? Dan kan je de patch ook hier downloaden en installeren.

instanieuwsontspanningsliderwindows 11windows update

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals