Nieuws

Nieuwe Sonos Sub Mini te koop vanaf 6 oktober voor €499

De nieuwe Sonos Sub Mini 2022
Daar is de Sonos Sub Mini. De langverwachte kleinere Sub zal vanaf oktober in verkoop gaan en past perfect bij je Beam of Ray.

Midden augustus kwam het nieuws naar buiten dat Sonos de lancering van zijn langverwachte Sub Mini heeft uitgesteld maar een maand later is het al zover: gisteren kondigde audiogigant Sonos officieel de Sub Mini aan. Een goedkopere (en kleinere Sub) waar heel wat fans al langere tijd op zaten te wachten. De Sub heeft een compacter cilindrisch ontwerp gekregen en zal vanaf 6 oktober te koop zijn voor 499 euro.

Sonos Sub Mini

Niet lang na de introductie van twee nieuwe soundbars – Beam (Gen 2) en Ray – breidt Sonos de home cinema line-up nog verder uit met Sub Mini. Sub Mini is de nieuwe subwoofer van het merk die het makkelijker dan ooit maakt om je streamingervaring een boost te geven. 

Twee speciale woofers en geavanceerde verwerking moeten zorgen voor diepe, dynamische lage tonen zonder gezoem of getril. Geavanceerde digitale signaalverwerking maximaliseert de bassweergave en realiseert de volle lage frequenties die je zou verwachten van een veel grotere subwoofer.

TruePlay

Voeg Sub Mini met een paar keer tikken in de Sonos-app toe aan je Sonos-systeem. Hij is te combineren met verschillende Sonos-speakers en je kan ‘m ook finetunen met TruePlay.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business