VanMoof V hyperbike

De VanMoof V zal pas eind 2023 in productie gaan. Normaal zou de productie eind dit jaar al gestart zijn.

De eerste hyperbike of high-speed e-bike van fietsproducent VanMoof zal niet eind dit jaar in productie gaan zoals vorig jaar oorspronkelijk aangekondigd werd. De producent geeft leveringsproblemen op als reden, maar liet daarbij wel meteen weten dat het prototype van de e-bike momenteel getest wordt. Normaal zou de fiets snelheden tot 50 kilometer per uur kunnen halen.

Dan maar een upgrade voor VanMoof S5 en A5

Als alternatief koos VanMoof er dan maar voor om enkele features die normaal voor de V bestemd waren, over te hevelen naar hun S5- en A5-fietsen. Zo zal de nieuwe generatie S5 en A5 geautomatiseerde schakeling en een nieuwe aandrijflijn krijgen. Ook krijgen de e-bikes een gsmhouder en de mogelijkheid tot opladen via USB-C.

Tot nu toe blijft de prijs hetzelfde: 3498 euro. De VanMoof V is te reserveren in Nederland, maar niet in België. Voorafgaand aan de levering zal de producent meer details vrijgeven.


Gerelateerde artikelen

VanMoof PowerBank met VanMoof S3/X3 2021 review

De VanMoof PowerBank voegt tot 100 kilometer extra bereik toe aan je VanMoof S3 of X3 e-bike. Bovendien kan je makkelijk binnenshuis opladen. Wie wil dat nu niet?

VanMoof lanceert nieuwe S5 en A5 e-bikes

De Nederlandse e-bikeproducent VanMoof heeft vandaag een nieuwe generatie elektrische fietsen aangekondigd. Het gaat om de VanMoof S5 en X5 die voorzien werden van nieuwe features ten opzichte van hun voorgangers.

E-bikeproducent VanMoof stelt ex-CEO Booking.com aan als President

De Nederlandse e-bikeproducent VanMoof heeft Gillian Tans aangenomen om de rol van President binnen het bedrijf op zich te nemen. Tans werkte twintig jaar voor Booking.com, waarvan 3 jaar als CEO.
Voor Apple moet je Maxime niet bellen. Goede audio vindt ze wel erg belangrijk. Verder doet ze niets liever dan Windows binnenstebuiten keren.