Nieuws

VanMoof V is eerste speedpedelec van de Nederlandse e-bikeproducent

VanMoof V
VanMoof introduceert vandaag de VanMoof V, de eerste high-speed e-bike van de Nederlandse fietsenbouwer. De speedpedelec kan tot 50 kilometer per uur halen en moet wagens in de stad gaan vervangen.

VanMoof is ooit begonnen met de productie van traditionele fietsen, maar de voorbije jaren stond de e-bike centraal in hun assortiment. Zo gingen wij eerder al aan de slag met de VanMoof S2 en de opvolger ervan, de VanMoof S3. Dit jaar werd er geen nieuwe e-bike aangekondigd, maar VanMoof introduceerde wel zijn eerste PowerBank en voerde enkele verbeteringen door aan de VanMoof S3/X3 line-up. Nu komt daar met de VanMoof V dus ook een sneller model bij.

VanMoof V

VanMoof naar een nieuw niveau getild

VanMoof wil met dit model het plezier en de eenvoud van fietsen behouden, maar er extra kracht en snelheid aan toevoegen. Zo zal de VanMoof V tweewielaandrijving, voor- en achtervering, dikkere banden en een nieuw iconisch frame krijgen dat het meteen ook mogelijk maakt om langere afstanden te overbruggen. De dubbele motor van de e-bike zorgt voor een krachtige acceleratie en de intelligente motorregeling verbetert de elektrische aandrijving, wat de veiligheid en prestatie op zijn beurt weer versterkt. Andere gekende VanMoof-technologieën, zoals Turbo Boost, het Kick Lock, automatisch schakelen en Theft Defense zijn eveneens aanwezig. 

De VanMoof V is onze allereerste high-speed e-bike, een e-bike die het mogelijk maakt om op een snelle manier langere afstanden af te leggen. Ik voorspel dat dit type e-bike tegen 2025 scooters en auto’s in de stad volledig kan vervangen.
Ties Carlier, medeoprichter van VanMoof

VanMoof V

VanMoof V prijs en beschikbaarheid 

Wie zich een VanMoof V wil aanschaffen, kan zich nu al aanmelden via de wachtlijst die beschikbaar is op de website van VanMoof. VanMoof geeft daarbij voorrang aan bestaande VanMoof-gebruikers. Reserveringscodes voor een breder publiek zullen echter geregeld beschikbaar gemaakt worden. De fiets zal je 3.498 euro kosten en een voorschot van 20 euro is verplicht voor de reservatie. Dit lijkt ons opnieuw een zeer sterke prijszetting te zijn van VanMoof, dat met de S3/X3 voor 1.998 euro ook al veel beter doet dan concurrenten zoals het Belgische Cowboy

De levering van de VanMoof V is momenteel voorzien voor eind 2022.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business