Nieuws

Chris Hemsworth krijgt eigen serie op Disney Plus

Chris Hemsworth Limitless Disney+ Disney Plus
Op Disney Plus zal Chris Hemsworth, oftewel de acteur van Thor, de limieten van het menselijk lichaam testen in een nieuwe serie.

Niet alleen ex-profvoetballer David Beckham krijgt een serie op Disney Plus, ook Thor-acteur Chris Hemsworth komt aan de beurt. In “Limitless”, een originele Disney+ in samenwerking met National Geographic, gaat Hemsworth op een persoonlijke missie. Hij is zelf al in topvorm, maar de acteur is ook nieuwsgierig naar onderzoek over het menselijk lichaam en de mogelijke prestaties ervan. Wetenschappelijk onderzoek zou erop wijzen dat mensen hun gezondheid en intelligentie steeds verder zouden kunnen rekken, zelfs tijdens de latere jaren van hun leven.

Voor de serie ondergaat Hemsworth een reeks van straffe lichamelijke proeven en andere grootse uitdagingen. Zijn doel? Aan den lijve ondervinden hoe mensen beter kunnen leven voor langere tijd: sneller genezen en sterker worden. Misschien zelfs wel het ouder worden terugdraaien?

Nog geen Disney Plus-abonnee?

De serie verschijnt op 16 november, exclusief op Disney Plus. Wil je Limitless zien? Dan kun je abonnee worden, nu nog voor 8,99 euro per maand of 89,90 euro per jaar. Met een jaarabonnement krijg je dus wel ineens twee maanden gratis.

Bekijk hieronder de trailer.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business