Nieuws

Nieuw seizoen van Doctor Who komt naar Disney Plus

Doctor Who BBC Disney+ Plus
Het nieuwste seizoen van Doctor Who zal ook te zien zijn op Disney Plus. Daarvoor is het nog wel even wachten tot het najaar van 2023.

Voor het nieuwste seizoen van Doctor Who gaat BBC, publieke omroep van het VK en tevens producent van Doctor Who, een samenwerking aan met Disney Plus. De laatste Doctor in de reeks, gespeeld door Jodie Whittaker, wordt als verrassing kort opgevolgd door David Tennant. Hij was de tiende Doctor, maar zal voor een paar specials weer in zijn rol kruipen als nummer veertien. Daarna wordt hij opgevolgd door de vijftiende Doctor Ncuti Gatwa.

Op dat nieuwe seizoen is het nog even wachten tot november 2023, maar we weten dus nu dat het wereldwijd te zien zal zijn via Disney Plus. Enkel het VK en Ierland vallen daarbuiten, gezien zij bij BBC zelf terechtkunnen om de serie te zien. Verder is het niet bekend of vorige seizoenen van Doctor Who ook naar Disney Plus zullen komen.

Disney Plus-abonnee worden?

Wil je volgend jaar het nieuwe seizoen van Doctor Who meepikken of andere leuke series en films kijken? Dan kan je een abonnement op Disney Plus nemen. Dat kost je slechts 8,99 euro per maand of 89,90 euro per jaar (met twee maanden gratis dus).

Kijk hieronder alvast de trailer voor de terugkeer van David Tennant.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business