Nieuws

Exclusief op Disney Plus: Elton Johns laatste VS-concert

Elton John Dodger Stadium Disney Plus
Elton Johns laatste VS-concert vindt op 20 november plaats in het Dodger Stadium. De livestream is exclusief op Disney Plus te zien.

Elton John is al enkele jaren bezig aan zijn allerlaatste tour, “Farewell Yellow Brick Road”. Nu komt die tour op zondag 20 november dus ook naar Disney Plus. Zijn allerlaatste stop in Noord-Amerika is symbolisch in Dodger Stadium. Johns concert daar, bijna 50 jaar geleden, heeft hem namelijk tot een superster gemaakt.

De livestream van het concert wordt voorafgegaan door “Countdown to Elton Live”, ook vanuit het Dodger Stadium. Een halfuur later begint het concert. Als je het wil zien, moet je wel een grote fan van Elton John zijn. De livestream gaat namelijk van start om 3:30 ‘s nachts, Belgische tijd. Het is vooralsnog nog niet bekend of de stream achteraf nog te bekijken is.

Nog geen Disney Plus-abonnee?

Wil je het concert van Elton John absoluut zien of zijn er andere titels op Disney Plus die je aanspreken? Dan kan je een abonnement nemen voor 8,99 euro per maand. Als je wil besparen, kan je ook meteen voor een jaarabonnement gaan van 89,90 euro. Daar krijg je dus twee maanden gratis van.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business