Nieuws

Samsung Galaxy S23 krijgt “light” batterijbesparing

Galaxy S22
De Samsung Galaxy S23 zou een tweede speciale batterijbesparingsmodus krijgen. Ook zijn er geruchten over een mogelijke releasedatum.

Twitter-gebruiker IceUniverse, doorgaans een betrouwbare bron voor Galaxy-nieuws, toonde een screenshot van de nieuwe modus op de Samsung Galaxy S23. Het gaat om een tweede batterijbesparingsmodus naast de gewone versie. Bij de standaardmodus wordt er een afweging gemaakt tussen de temperatuur, de batterijduur en de prestaties van het toestel. De “light” modus zou prioriteit stellen aan die eerste twee en dus minder rekening houden met de prestatie.

Op de screenshot is te lezen dat de performance tijdens het gamen op de S23 niet beïnvloed wordt door de “light” besparingsmodus. Daarbij is er ook de verwachting dat er eigenlijk weinig impact zal zijn op de algemene prestatie van de smartphone. De verversfrequentie zou evenzeer niet verhinderd mogen worden.

Komt de Samsung Galaxy S23 uit in februari?

Ondertussen gaan er ook geruchten rond over een mogelijke releasedatum van de Galaxy S23. Een post op Chosun stelt dat Samsung het toestel zou onthullen op het Galaxy Unpacked event in de eerste week van februari. Daarna zou de S23 al op 17 februari te koop kunnen zijn. De release zou wat vroeger plaatsvinden vanwege moeilijkheden met de smartphonemarkt die steeds kleiner wordt. De timing ligt daarentegen wel in lijn met eerdere Galaxy S-releases.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business