Samsung Galaxy Z Flip 4 Maison Margiela smartphone mode modehuis exclusief ontwerp

Samsung heeft in samenwerking met modehuis Maison Margiela een exclusieve versie van de Galaxy Z Flip 4 uitgebracht.


De samenwerking tussen Samsung en Maison Margiela werd eerder deze maand aangekondigd. De exclusieve uitvoering van de Galaxy Z Flip 4 komt uit op 2 december, maar Samsung deelde alvast een unboxing video van de smartphone. Naast het toestel zelf, in de kenmerkende witte kleur van het modehuis, zitten onder andere twee lederen hoesjes in de doos. Op die hoesjes staat uiteraard het embleem van Maison Margiela, maar er zit ook een ring aan die als houder fungeert.

Ook het design van de software kreeg een make-over. Dit herontwerp van de Galaxy Z Flip 4 heeft een nieuw thema. De wallpaper is gebaseerd op de binnenkant van de smartphone. Uiteraard is de doos van het toestel ook ontworpen in de stijl van Maison Margiela.

Beschikbaarheid

Wil je dit ontwerp van de Galaxy Z Flip 4 in huis halen, heb je veel geluk (en geld) nodig. De smartphone zal op 2 december enkel te koop zijn in Zuid-Korea, Hong Kong en Frankrijk. In Zuid-Korea worden slechts 100 exemplaren verkocht. Dat aan een prijs van – hou je vast – 2.255.000 Zuid-Koreaanse won of 1.655 euro. Als je dat geld er al voor over hebt, moet je ook nog eens de tombola winnen via de Zuid-Koreaanse Samsung-website of het ruilplatform KREAM.