Nieuws

Seizoen 3 van The Mandalorian heeft eindelijk trailer

The Mandalorian
Beeld: The Mandalorian, te kijken op Disney+
The Mandalorian, de populaire spin-offserie van de legendarische Star Wars-reeks, krijgt er een nieuw seizoen bij. In de trailer van dat derde seizoen zien we enkele oude bekenden terugkomen.

De trailer voor seizoen 3 van The Mandalorian belooft heel wat goeds. Opnieuw krijgen we Pedro Pascal voor onze neus, die op ietwat onbehulpzame wijze een vader wordt voor de jonge Grogu – beter bekend als Baby Yoda.

Het derde seizoen van The Mandalorian zal uit zo’n acht afleveringen bestaan die week na week beschikbaar komen. Opnieuw volgen we de Mandalorian en Baby Yoda naar de verste uithoeken van het heelal. Dit seizoen staat grotendeels in het teken van de reis naar Mandalore, waar de Mandalorian bepaalde overtredingen moet gaan uitleggen. Wie zich het vorige seizoen van The Mandalorian nog herinnert krabt zich waarschijnlijk aan het hoofd – Baby Yoda en The Mandalorian, samen? Zonder al te veel te verklappen: eenmaal je The Book of Boba Fett gekeken hebt valt het allemaal netjes in elkaar. Wil je echt alles weten over het Star Wars-universum? Dan zijn er ook series zoals Andor, Obi-Wan Kenobi en The Bad Batch om je mee zoet te houden.

Verschijningsdatum The Mandalorian

Schrijf het dus ergens goed op: voor gedrag dat niet ouderlijk verantwoord is, een spel tussen vader en zoon en gekke avonturen in het heelal moet jij bij The Mandalorian zijn. De eerste twee seizoenen zijn nu helemaal te bekjiken via Disney+, net zoals The Book of Boba Fett. Op die manier ben je mee wanneer het de eerste aflevering van het nieuwe seizoen op 1 maart verschijnt. This is the way.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business