Nieuws

Evnia 42M2N8900 is de nieuwste 4K-oledmonitor van Philips

Evnia
Philips heeft de Evnia 42M2N8900 voorgesteld. Dat is de nieuwste gamingmonitor binnen de Evnia-reeks, met een refresh rate van 138 Hz.

Het oledpaneel heeft een schermdiagonaal van 42 inch en een verversingsgraad van 138 Hz. De responstijd bedraagt ook amper 0,1 ms, waarmee het jongste lid van de Evnia-familie overduidelijk op vlotte gameprestaties mikt. De monitor koppelt dat aan een knappe 4K UHD-resolutie van 3840 x 2160. True 10-bit-kleurdiepte moet het contrast verscherpen en de kleurovergangen verbeteren. 

Jongste telg in Evnia-serie 

Ondersteuning van DTS moet de ingebouwde speakers (gebruikt iemand die écht?) een boost geven. Philips heeft ook aan de nodige connectiviteit gedacht, met een usb-c-poort en KVM-schakelaar. Via die laatste kan je het scherm aan twee pc’s tegelijk verbinden. De Evnia 42M2N8900 is ook in hoogte verstelbaar, wat voor extra comfort moet zorgen. Verder is ook de typerende Ambiglow-backlighttechnologie van Philips aanwezig.  

“Bij Evnia hopen we dat gebruikers versteld staan van de kleuren van deze monitor”, zegt Xeni Bairaktari, Global Marketing Lead bij Philips Monitors en IT-accessoires. “De monitor biedt naast de ongeëvenaarde beelden ook nog eens ongelooflijke snelheden. De nieuwe oled-technologie stelt gamers in staat om een spelwereld vol heldere kleuren en indrukwekkend contrast te ervaren”, luidt het.

Prijs en beschikbaarheid 

De Philips Evnia 42M2N8900 heeft een adviesprijs van 1.699 euro en hij is vanaf nu verkrijgbaar. In juni voegt het merk nog een reeks accessoires toe voor zijn beeldscherm. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business