Nieuws

Tweede ICT-quiz in Brussel geslaagd

De tweede editie van de jaarlijkse "Quiz IT" in Brussel was een succes. Meer dan tweehonderd mensen uit de ICT-sector, verdeeld over 45 teams, streden in de SAP-lounge om de felbegeerde podiumplaatsen. Het PR-bureau Quadrant ging met de grootste prijzen lopen. De opbrengst van het evenement is bestemd voor de Clini Clowns.

Een bont allegaartje van IT’ers, PR-lui en IT-journalisten probeerde de negen rondes te overwinnen. PR-bureau Quadrant bezette uiteindelijk de hoogste stek op het podium met 83 punten van de honderd. De top drie wordt verder aangevuld door een ploeg van het onderzoeksinstituut IBBT, die 81 punten behaalde, en onze redactie van IT Professional, verzamelde 80 punten.

Clini Clowns
Het evenement werd georganiseerd ten voordele van de Clini Clowns. Deze organisatie krijgt ruim tienduizend euro in het laatje dankzij de quiz. De opbrengst zal worden gebruikt om een online omgeving te ontwikkelen, waarin zieke kinderen van thuis uit kunnen chatten met de Clini Clowns. Drijvende krachten achter het evenement zijn Tim Nagels, PR-verantwoordelijke bij SAP Belux, en Stef Gyssels, hoofdredacteur van IT Professional.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business