Bell Micro verdeelt Broadsign

De gespecialiseerde distributeur Bell Micro heeft voor heel Europa een distributieovereenkomst gesloten met Broadsign. Dat is een Amerikaanse leverancier van software-as-a-service oplossingen voor digital signage.

Digital signage is een grote groeimarkt: op steeds meer plaatsen tref je informatieschermen aan waarop boodschappen op afstand worden aangestuurd. Bell Micro koos voor Broadsign omwille van de vraag bij zowel de bestaande resellers als bij resellers uit de audiovisuele wereld waar Bell Micro momenteel nog niet mee werkt. Met de producten van Broadview hoopt Bell Micro meer resellers uit de audiovisuele markt te kunnen aantrekken.
De digital signage bundel die Bell Micro samenstelde bestaat uit oplossingen die starten met Broadsign software in combinatie met een A Open PC, maar die ook groter kunnen zijn en die naast een digitale display ook ingebedde playback pc met vooraf geïnstalleerde Broadsign software. Broadsign biedt zowel hosting als ondersteuning aan op zijn platform.Broadsign kan aan resellers een compleet managed service pakket bieden indien ze zelf een digital signage netwerk willen opzetten.
 
“Bell Micro heeft een sales team opgebouwd dat over de nodige kennis en kunde in de markt beschikt om deze markt te kunnen betreden,” zegt Dirk Andreas, manager van het OEM/Industrial sales team bij Bell Micro. “Klanten krijgen meer dan louter logistiek. We werken met hen samen om oplossingen op maat uit te werken.” Naar eigen zeggen is Bell Micro de eerste distributeur die een dergelijk engagement aangaat naar de markt van digital signage.
 
De oplossingen voor digital signage vormen een belangrijk onderdeel van het demo center dat Bell Micro een paar maanden geleden opende in zijn kantoor in Mechelen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business