Nieuws

Bell Micro verdeelt 'Security as a Service' van Panda Security

De gespecialiseerde distributeur Bell Micro heeft een Europees samenwerkingscontract gesloten met Panda Security, een van de spelers op het vlak van Security-as-a-Service-oplossingen. Deze samenwerking biedt resellers de mogelijkheid hun klanten het Panda Managed Office Protection-pakket aan te bieden.

Panda Managed Office Protection is een SaaS-oplossing die een snellere en betere detectie van malware combineert met minimaal gebruik van systeembronnen en bandbreedte. De oplossing draait op de servers van Panda Security en wordt via het internet beheerd. Resellers kunnen met Panda Managed Office Protection meer klanten aan zich binden en goede marges genereren, zegt Bell Micro.
 
 “Panda en Bell Micro werken samen, omdat we voor elkaar een sterke toegevoegde waarde hebben,” zegt Tom Borremans, sales manager Belux bij Panda Security. “Voor Panda Security is het belangrijk om het kanaal van Bell Micro in te zetten om onze naamsbekendheid te vergroten en om partners te bereiken die we anders niet zouden bereiken. Onze Managed Office Protection is zeker in verticale markten een groot succes en daardoor interessant voor het Bell Micro-kanaal. Daarnaast ondersteunen we partners met intensieve training, marketing en evenementen.”
 
“De samenwerking tussen Panda Security en Bell Micro is een doordachte keuze, omdat onze resellers hiermee hun klanten een one-stop-shop voor beveiliging kunnen bieden,” zegt Pierre Furnal, country manager Belux bij Bell Micro. “Door deze meest geavanceerde ‘in the cloud’-beveiliging toe te voegen aan hun portfolio, profiteren resellers optimaal van de snel groeiende vraag naar Security-as-a-Service – een uiterst lucratieve markt.”
 
Naast Bell Micro verdelen ook Kappa Data, Didi Tech, Tech Data en Bas Distribution de producten van Panda in België.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business