Windows 7 klaar voor pc-fabrikanten

Volgens website Geeksmack heeft Microsoft bevestigd dat de RTM-versie van Windows 7 op maandag 13 juli verschijnt. Dat is op de dag dat de Worldwide Partner Conference 2009 plaatsvindt in New Orleans. 

RTM staat voor release to manufacturing en wordt gebruikt zodra de software kwalitatief goed genoeg is voor massaproductie. Na het RTM-stadium wordt de software vrijgegeven aan pc-fabrikanten, zodat die zich kunnen voorbereiden op de lancering van toestellen met de software.

In deze week vóór RTM wordt een laatste zoektocht naar problemen gehouden, zodat de software helemaal klaar is voor productie. Als Windows 7 RTM zal het besturingssysteem dezelfde dag, of zeer kort na de officiële mededeling, beschikbaar zijn op Technet en MSDN, twee kanalen waar abonnees van Microsoft al aan de software kunnen geraken.

De bèta van Windows 7 wordt enthousiaster ontvangen dan die van Vista. Het nieuwe OS wordt in vroege tests vooral geprezen om zijn snelheid. De officiële lanceerdatum van Windows 7 is 22 oktober.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business