Nieuws

Wim Van Dessel leidt Easi Vlaanderen

Dienstenleverancier Easi opent een nieuw filiaal in Mechelen. Daarmee verstevigt het bedrijf zijn aanwezigheid op de Vlaamse markt. De Mechelse vestiging telt een twintigtal medewerkers die overkomen van de vestiging in Nijvel. Wim Van Dessel is aangesteld als directeur Easi Vlaanderen.

Het nieuwe filiaal is bedoeld om de commerciële groei in Vlaanderen actief te ondersteunen. "Dertig procent van onze cliënteel is gevestigd in het Vlaams Gewest,” zegt Wim Van Dessel. “Vanuit Mechelen staan we sneller bij onze Vlaamse klanten. Bovendien telt Vlaanderen veel middelgrote ondernemingen, traditioneel het segment waar Easi op mikt.” Easi wil zijn groeiambities in Vlaanderen realiseren en mikt voor 2010 op een omzet in Vlaanderen van zes miljoen euro.
 
Wim Van Dessel (40) is al twintig jaar in de verkoop en management actief. Eerder vervulde hij diverse managementfuncties bij IBS. De laatste zes jaar had hij er als business unit manager de leiding over de divisie Financials & Business Intelligence. Daarvoor werkte hij onder meer als marketingverantwoordelijke bij Excelligent (ex-Reymen Data Center). Hij startte zijn carrière bij vastgoedbedrijf Alfha.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business